Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το μυστικό του Χατζή στο φως

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Μιχάλης Χατζής θα αποκαλύψει ένα μεγάλο του μυστικό. Ο Μιχάλης εδραιώνεται στη Μάνη, καθώς αναλαμβάνει τη θέση του Μάνου στο ελαιοτριβείο και αναπτύσσει στενή φιλία με τον Αποστόλη.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το μυστικό του Χατζή στο φως

Μέσα από τις συζητήσεις τους, ο Μιχάλης εκμυστηρεύεται στον Αποστόλη ότι δεν αγαπάει τη Νόρα, παρόλο που έχει δεσμευτεί να την παντρευτεί. Η δέσμευση αυτή οφείλεται μόνο στην υπόσχεση που έδωσε στους γονείς της, προσπαθώντας να αποφύγει να τους στενοχωρήσει. Την ίδια στιγμή, η Νόρα προχωρά με το δικό της σχέδιο, εκμεταλλευόμενη τις σχέσεις της με την Αγγελική και τη Φιλιώ, με σκοπό να τις απαγάγει. Παράλληλα, η ζωή του Μιχάλη παίρνει άλλη τροπή, καθώς γνωρίζει την Αφροδίτη, τη γυναίκα που θα τον κερδίσει ολοκληρωτικά.

Η Αφροδίτη, έχοντας πάρει την απόφαση να αφήσει τον Χρήστο, του ανακοινώνει ότι είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλον. Η σχέση της Αφροδίτης με τον Μιχάλη αναπτύσσεται ραγδαία και ο έρωτάς τους ξεσπά με ένταση. Ο Μιχάλης δείχνει με κάθε τρόπο πόσο του αρέσει η Αφροδίτη και η σχέση τους θα μας απασχολήσει έντονα στα επόμενα επεισόδια. Αυτός ο έρωτας φαίνεται να είναι καθοριστικός για την πορεία του Μιχάλη, ενώ οι εξελίξεις υπόσχονται να κρατήσουν το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ