Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το δώρο της Αρετής ανάβει νέες φωτιές

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς υπόσχεται να μας εκπλήξει με τις ανατροπές του, αλλά ορισμένοι ήρωες θα επιμείνουν στις αρχές τους και θα το αποδείξουν με κάθε τρόπο. Ειδικότερα, η Αρετή θα προκαλέσει αναστάτωση με το δώρο που στέλνει για τον γάμο του Στάθη και της Ιουλίας και θα ανάψει νέες φωτιές.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το δώρο της Αρετής ανάβει νέες φωτιές

Το δώρο της αποκαλύπτει ξανά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της, αναμένοντας να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.
Ο Πασχάλης Τσαρούχας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε μερικά spoilers για την εξέλιξη της σειράς. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ένα τυχαίο γεγονός θα θέσει τη ζωή του Στάθη σε κίνδυνο. Κατά την πορεία προς την Αθήνα, θα μπλέξει σε νέες περιπέτειες με την έκρηξη του αυτοκινήτου, η οποία είχε προοριστεί για άλλο πρόσωπο. Παρόλο που θα αποφύγει την επίθεση, με αυτή την εμπειρία ενδέχεται να αναθεωρήσει τη ζωή του. Ο Στάθης, γνωστός για τη συναισθηματική του πλευρά και την προσεκτική σκέψη του, δεν είναι παρορμητικός.

Δεν πιστεύω ότι η έκρηξη θα του προσφέρει κάποια σημαντική αλλαγή ή φόβο αναφέρει ο Τσαρούχας. Η εμπειρία του αυτή θα είναι σύντομη και τα γδαρσίματα θα είναι η μοναδική του σωματική βλάβη. Ο Στάθης θα συνεχίσει τη ζωή του και την επόμενη μέρα σαν να μην συνέβει τίποτα. Παράλληλα, ανέφερε ότι η Αρετή δεν θα δώσει ένα απλό δώρο. Θα στείλει κάτι που θα προκαλέσει προβλήματα. Το δώρο της δεν θα είναι ένα συμβατικό αντικείμενο, όπως ένα σερβίτσιο πιάτων, αλλά κάτι που θα έχει ιδιαίτερη σημασία και συνέπειες. Το ενδεχόμενο της πρόκλησης από την Αρετή είναι κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ