Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Την ξυλοφορτώνουν μέχρι θανάτου

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα επεισόδια της σειράς αναμένεται να φέρουν ένταση και δράση, καθώς η Δήμητρα γίνεται θύμα μιας μοιραίας λάθος κίνησης στη μάχη ενάντια στους εμπόρους ναρκωτικών.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Την ξυλοφορτώνουν μέχρι θανάτου

Καθώς η αστυνομικός εξετάζει περαιτέρω ενδείξεις, επισκέπτεται ξανά το σπίτι των Ρουσσέων, όμως αυτή τη φορά κάνει ένα λάθος που αποκαλύπτει την παρουσία της στο σημείο. “Έχουμε επισκέπτες εδώ”, λέει η γυναίκα του, ενώ ο Ρουσσέας διευκρινίζει ότι πρέπει να ανιχνευθεί ο εισβολέας. Αμέσως, δίνεται εντολή για κρυφές κάμερες στο υπόγειο, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης. Καθώς οι κάμερες τοποθετούνται, η Δήμητρα εισέρχεται ξανά στο υπόγειο, όπου την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ρουσσέας και οι άντρες του την έχουν παγιδεύσει και τη συλλαμβάνουν, αναζητώντας πληροφορίες.

Παρά την απειλή, η Δήμητρα δεν αποκαλύπτει τίποτα, οδηγώντας την σε απάνθρωπα βασανιστήρια. “Λέγε, γιατί δεν θα βγεις ζωντανή από δω μέσα”, απειλούν την αστυνομικό, ενώ συνεχίζουν τις επιθέσεις με ακόμα μεγαλύτερη αγριότητα. Η κατάσταση φαίνεται απεγνωσμένη όταν ο Κουράκος συνειδητοποιεί τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν η Δήμητρα και ο Λάμπρος.

Αποφασίζει να επέμβει, εντείνοντας τις προσπάθειες διάσωσης. Μετά από μια σκληρή μάχη , επιτυγχάνουν να απελευθερώσουν τη Δήμητρα, αφήνοντας πίσω τους ανθρώπους που απειλούσαν τη ζωή τους. Η αστυνομία καταφέρνει να συλλάβει κάποια μέλη της μαφίας, θέτοντας έτσι ένα τέλος σε ένα επικίνδυνο κεφάλαιο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ