Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Την βρίσκει αναίσθητη και την πετάει έξω

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η ζωή της Θεοδώρας κινδυνεύει, καθώς συνεχίζει να καταναλώνει υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ. Οι προειδοποιήσεις της Μαργαρίτας έχουν πέσει στο κενό και οι καυγάδες τους είναι συχνοί.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Την βρίσκει αναίσθητη και την πετάει έξω

Η Θεοδώρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες μετά την έκτρωση και τον χωρισμό της από τον Παρασκευά. Ωστόσο, το ποτό αποτελεί τον τρόπο της για να ξεχάσει τα προβλήματά της. Στο σπίτι της Χάιδως, όλη η Μάνη συγκεντρώνεται για την αγρυπνία για τον θάνατο του Φιλίππου. Η Θεοδώρα παραμένει σπίτι, ενώ όταν η Μαργαρίτα επιστρέφει βρίσκει τη Θεοδώρα λιπόθυμη από το ποτό. Σοκαρισμένη, η Μαργαρίτα προσπαθεί να τη βοηθήσει.

Μετά την κηδεία του Φίλιππου, όπως θα δούμε η Θεοδώρα επιστρέφει σπίτι μεθυσμένη, ξεπερνώντας τα όρια. Η Μαργαρίτα γεμάτη οργή την διώχνει από το σπίτι, αναγκάζοντας τη Θεοδώρα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της συμπεριφοράς της και των πράξεων της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ