Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – θα καταστραφούμε με την ξεροκεφαλιά της

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, θα συναντήσουμε τον Λυκούργο σε ένα κρίσιμο σημείο. Η αγωνία του είναι παρούσα καθώς φοβάται ότι η πραγματικότητα θα ανατραπεί σε μια στιγμή.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – θα καταστραφούμε με την ξεροκεφαλιά της

Η Αρετή βρίσκεται υπό την κατηγορία της δολοφονίας και αντιμετωπίζει την απόρριψη από τους πάντες, παρόλο που δηλώνει την αθωότητά της. Εν τέλει, ο Λυκούργος φαίνεται να πιστεύει στην αθωότητά της για πρώτη φορά. “Δεν έχει κάνει τίποτα και θα την υπερασπιστώ”, δηλώνει. Όμως, η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή. Ο Λυκούργος επιμένει ότι για να βγει αθώα, η Αρετή πρέπει να ακολουθήσει κάθε του οδηγία και να πει στο δικαστήριο ακριβώς αυτά που της έχει γράψει να πει.

Ωστόσο, η Αρετή δεν κρατάει την ψυχραιμία της και αυτό προκαλεί ανησυχία στον δικηγόρο της. “Όλα θα καταστραφούν, θα τα τινάξει όλα στον αέρα”, φωνάζει συνεχώς ο Λυκούργος, φοβούμενος για την εξέλιξη των γεγονότων στη σειρά. Αναρωτιέται εάν αυτή θα είναι η πρώτη του χαμένη δίκη και εάν θα καταφέρει να σώσει την Αρετή. Η μοίρα της Αρετής κρέμεται από μια λεπτή κλωστή και η ανατροπή των γεγονότων παραμένει αβέβαιη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

 

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ