Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα αδέρφια σε πόλεμο

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, θα ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε Αντιγόνη, Μαρίνα, Μάνο και Ισίδωρο. Αρχικά, το ζευγάρι θα ζήσει έναν εφιάλτη με την πυρκαγιά στο σπίτι τους, η οποία ξέσπασε στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα αδέρφια σε πόλεμο

Ο Στάθης και ο Μάνος θα δώσουν μάχη με τις φλόγες και θα καταφέρουν να σώσουν τη μικρή Αγγελική την τελευταία στιγμή, μεταφέροντας όλους εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μετά από αυτή την περιπέτεια, η Μαρίνα και ο Μάνος θα προσπαθήσουν να συνέλθουν, χωρίς να γνωρίζουν ότι τους περιμένει κάτι ακόμη χειρότερο. Η Αντιγόνη θα αποφασίσει να αφήσει το Λονδίνο και να επιστρέψει μόνιμα στη Μάνη, για να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή και να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι η πραγματική της μητέρα.

Ο Ισίδωρος θα αντιδράσει έντονα στην απόφαση της κόρης του, ενώ ο Μάνος και η Μαρίνα θα βρεθούν σε απόγνωση. Στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, οι εντάσεις θα κλιμακωθούν και ο ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στους χαρακτήρες θα ξεσπάσει, δημιουργώντας ένα δραματικό και συγκλονιστικό σκηνικό χωρίς τέλος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ