Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Σβήνει η Αρετή – Της φοράνε ζουρλομανδύα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Όπως παρατηρήσαμε προηγουμένως, η ζωή της Αρετής έχει γεμίσει από την παρουσία ενός άνδρα, ο οποίος έχει δώσει νόημα στην ύπαρξή της. Η Αρετή, υποκύπτοντας στον έρωτα που της προσφέρει ο Τάσος, ένας φούρναρης, βιώνει ευχάριστες στιγμές μαζί του, αφήνοντας πίσω της τον χωρισμό με τον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Σβήνει η Αρετή – Της φοράνε ζουρλομανδύα

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σχέση αυτή δεν πρόκειται να έχει ευνοϊκή εξέλιξη, καθώς ο Τάσος δεν είναι ειλικρινής απέναντι της. Ο άνδρας αυτός προσποιείται τον έρωτα για να επαναφέρει τη γυναίκα του στο πλευρό του. Παραδόξως, αποκαλύπτει την αλήθεια σε έναν φίλο του και, φτάνοντας στα άκρα, κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, ελπίζοντας να προκαλέσει ζήλια στην πρώην του.

Η Αρετή, ανακαλύπτοντας το σχέδιο του Τάσου, αντιμετωπίζει έναν ξαφνικό χαρακτήρα που την συγκλονίζει. Παρά το σοκ, αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου προκειμένου να προκαλέσει τον Στάθη, τον οποίο δεν έχει ξεπεράσει. Την επόμενη ημέρα, ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στην Ασπασία και τη Βασιλική, αλλά η κόρη της εκφράζει αμφιβολίες. Παρ’ όλα αυτά, η Αρετή δεν υποχωρεί και ξεκινά τις προετοιμασίες για τον γάμο της.

Ωστόσο, στη συνέχεια, αποκαλύπτεται ο πραγματικός λόγος πίσω από την πρόταση γάμου του Τάσου. Οι κάτοικοι του χωριού, ο ένας μετά τον άλλον, ενημερώνονται για το σχέδιο του φούρναρη και την επανασύνδεσή του με τη γυναίκα του. Σε μια στιγμή ανακαλύπτει την αλήθεια η Αρετή, η οποία, αντιδρώντας με έξαλλο τρόπο στην κοροϊδία και την προδοσία, τρέχει στον φούρνο για να ξεκαθαρίσουν τις σχέσεις τους.

Με βρισιές και έντονες φωνές, αναστατώνει το περιβάλλον, αφού βρίσκεται εκτός εαυτού και η άκρα συμπεριφορά της αποδεικνύει ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Ο Τάσος προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά όλες οι προσπάθειες φαίνονται μάταιες. Η Αρετή βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από το ψυχιατρείο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν θα καταφέρει να ξεπεράσει την ψυχική της κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ