Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στριμώχνει τον Κωνσταντίνο

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Οι εξελίξεις στη σειρά προχωρούν με καταιγιστικό ρυθμό, με τον Δημοσθένη να απειλεί ανοιχτά τον Κωνσταντίνο. Απόψε το βράδυ, ο Δημοσθένης βρίσκεται σε δύσκολη θέση και φοβάται ότι το παράνομο και εγκληματικό του παρελθόν θα αποκαλυφθεί.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στριμώχνει τον Κωνσταντίνο

Ένα πτώμα που βρίσκεται στο δάσος τον καθιστά βασικό ύποπτο. Ο Κουράκος καλεί τον Δημοσθένη στο γραφείο του, όπου εκείνος του λέει ψέματα και προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Ωστόσο, ο Γιώργης δεν τον πιστεύει. Στα επόμενα επεισόδια, ο Κουράκος ανακαλύπτει ότι ο Βαγιάκος είναι συνεργός του Δημοσθένη. Ο Δημοσθένης στρέφει την προσοχή του και στον Κωνσταντίνο. Τον έχει ήδη απειλήσει μία φορά, όταν ο Κωνσταντίνος αρνήθηκε να τον βοηθήσει σε μια παρανομία, και τώρα τον απειλεί ξανά καθώς ψάχνει για συμμάχους.

Ο Κουράκος εντείνει την πίεση γύρω από τον Δημοσθένη και ο τελευταίος αναγκάζεται να αναζητήσει βοήθεια από τον Κωνσταντίνο. Η κατάσταση για τον Δημοσθένη χειροτερεύει, ενώ ταυτόχρονα πιέζει τον Κωνσταντίνο, απειλώντας να αποκαλύψει το δικό του παρελθόν αν δεν τον βοηθήσει. Ο Δημοσθένης βλέπει ότι η πίεση από τον Κουράκο αυξάνεται και αναζητά εναγωνίως υποστήριξη, εκβιάζοντας όσους βρίσκονται γύρω του. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει για τον Δημοσθένη, ενώ ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να αποφασίσει αν θα τον βοηθήσει ή αν θα ρισκάρει να αποκαλυφθεί το δικό του σκοτεινό παρελθόν.

Οι εξελίξεις συνεχίζονται με αγωνία, καθώς ο Δημοσθένης προσπαθεί να διατηρήσει την επιρροή του και να αποφύγει τη δικαιοσύνη, ενώ ταυτόχρονα ο Κουράκος πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ