Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στάθη, γεννάω…

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα για να είναι κοντά στην Ιουλία. Πριν φύγει από τη Μάνη, η Ιουλία τον τηλεφωνεί και του λέει ότι γεννάει: «Στάθη, μόλις μου έσπασαν τα νερά. Γεννάω. Ξεκινάμε για το νοσοκομείο».

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στάθη, γεννάω…

Ο Στάθης ανακοινώνει αμέσως στην Αριάδνη: «Φύγαμε, η Ιουλία γεννάει από ώρα σε ώρα, έσπασαν τα νερά». Καταφέρνουν να φτάσουν εγκαίρως στο νοσοκομείο και προλαβαίνουν τον τοκετό της Ιουλίας, με τον Στάθη να συμμετέχει ενεργά σε όλη τη διαδικασία. Η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, και τα ευχάριστα νέα φτάνουν στον Λυκούργο και τον Πότη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Στην Αθήνα πηγαίνει και η Βασιλική για να γνωρίσει το νέο της αδελφάκι. Μαζί με την Αριάδνη, περνούν χρόνο στο πλευρό της Ιουλίας και του Στάθη. Η Αμαλία, μαθαίνοντας τυχαία για τη γέννηση, ενημερώνει τον Ισίδωρο: «Να μας ζήσει! Έμαθα ότι η Ιουλία γέννησε». Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος που κανείς δεν τον είχε ενημερώσει νωρίτερα και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάνο και την Ιουλία για το λόγο που δεν τον ειδοποίησαν για τη γέννηση του μωρού.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ