Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Σώζει την Βασιλική απο του χάρου τα δόντια

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς η Βασιλική θα βιώσει μια τραγική στιγμή που θα την φέρει κοντά στον θάνατο. Η προσωπική της ζωή θα εξελιχθεί σημαντικά στον τέταρτο κύκλο της σειράς, καθώς θα γίνει ζευγάρι με τον Μιλτιάδη.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Σώζει την Βασιλική απο του χάρου τα δόντια

Μετά τον θάνατο του Φίλιππου, η Βασιλική αισθάνεται μόνη και δεν είναι έτοιμη να βάλει άλλον άντρα στη ζωή της. Ο Μιλτιάδης τρέφει ερωτικά συναισθήματα για εκείνη, αλλά δεν της τα έχει εκδηλώσει ποτέ. Τελικά, αποφασίζει να της εξομολογηθεί τον έρωτά του, σοκάροντας τη Βασιλική. Τρομαγμένη, αρχίζει να τρέχει πανικόβλητη και προσπαθεί να περάσει βιαστικά τον δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του τρεπορτάζ, ένα αυτοκίνητο έρχεται με μεγάλη ταχύτητα προς τα πάνω της. Ο Μιλτιάδης, με δύναμη, την αρπάζει και την σώζει την τελευταία στιγμή από βέβαιο θάνατο.

Η Βασιλική, συναισθηματικά φορτισμένη, πέφτει στην αγκαλιά του με κλάματα και τον ευχαριστεί που για ακόμη μια φορά βρέθηκε δίπλα της. Σταδιακά, αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά και γίνονται το νέο ζευγάρι της Μάνης. Η Βασιλική, παραμερίζοντας τις τύψεις της για τον Φίλιππο, επιτρέπει στον εαυτό της να ξαναβρεί την ευτυχία στο πλευρό του Μιλτιάδη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ