Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Σκοπός ζωής να ενώσει τα παιδιά του

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης ανέλαβε αποφασιστική δράση για να υποστηρίξει την Αριάδνη στην αρχή της νέας της ζωής και να την επανασυνδέσει με τη μητέρα της, την Ιουλία. Αν και απέφευγε την επαφή με την Ιουλία λόγω προσωπικών αντιξοοτήτων, αυτή η προσπάθεια δημιούργησε αβεβαιότητα στη Βασιλική σχετικά με τη θέση της στην καρδιά του πατέρα της.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Σκοπός ζωής να ενώσει τα παιδιά του

Κατανοώντας τις ανησυχίες της Βασιλικής, ο Στάθης ρώτησε τον λόγο και αποφάσισε να ανοίξει έναν ειλικρινή διάλογο μαζί της. Κατά τη συζήτηση, η Βασιλική εξέφρασε τα παράπονά της για την προτεραιότητα που δίνει ο Στάθης στην Αριάδνη, παραμελώντας τις ίδιες τις ανάγκες και ανησυχίες της. “Μόνο με αυτήν ασχολείσαι πια. Τι κάνω, πώς περνάω, τι συμβαίνει με τον Φίλιππο, δεν δίνεις καμία σημασία.

Ούτε καν την εγγονή σου δεν έρχεσαι να δεις. Γιατί να νοιαστώ για μια ξένη; Εσένα μπορεί να είναι κόρη σου, αλλά εμένα δεν είναι αδελφή μου”, του επισήμανε αποφασιστικά η Βασιλική, δημιουργώντας παράλληλα ανασφάλεια και πεισμό στον Στάθη. Για τον Στάθη, η αποδοχή και η κατανόηση από τη Βασιλική είναι ουσιώδεις. Καταβάλλει προσπάθειες για να εξισορροπήσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο κοριτσιών του, επιδιώκοντας να δημιουργήσει μια πραγματική αδελφική σχέση μεταξύ τους, ξεπερνώντας τις προκλήσεις που εμφανίζονται στον δρόμο του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ