Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Σκληρό καρύδι ο Ισίδωρος – Την πετά στο δρόμο

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ο Ισίδωρος επιστρέφει από το Λονδίνο και διατηρεί την ψυχραιμία του απέναντι στην Αμαλία, όπως αναδεικνύεται στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Αυτό οδηγεί τη δεύτερη να αναζητήσει τη βοήθεια της Ιουλίας.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Σκληρό καρύδι ο Ισίδωρος – Την πετά στο δρόμο

Αρχικά, η Αμαλία προσπαθεί επανειλημμένα να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του, ωστόσο, εκείνος αποφασίζει να διατηρήσει απόσταση, προκαλώντας σημαντική αναστάτωση στην ψυχολογία της. Καθώς οι προσπάθειές της αποτυγχάνουν, απευθύνεται στην Ιουλία, παρακαλώντας την να παρέμβει: “Ξέρω ότι μόνο εσύ μπορείς να τον επηρεάσεις. Είσαι η αγαπημένη του και πάντα τα καταφέρνεις. Παρακαλώ, προσπάθησε να τον πείσεις, να τον ηρεμήσεις”.

Ωστόσο, η απάντηση του Ισίδωρου στην Αμαλία την καθιστά ακόμα πιο ανήσυχη, επομένως αποφασίζει να αλλάξει τακτική. “Κάνεις λάθος χειρισμούς, Αμαλία. Γιατί να νομίζεις ότι ο Ισίδωρος θα υποχωρήσει σε εκβιασμούς;” την προειδοποιεί η Ιουλία. Έτσι, η Αμαλία βρίσκεται αντιμέτωπη με την ανάγκη να ζητήσει βοήθεια από τον Μανό και τη Μαρίνα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την αντίξοα στάση του Ισίδωρου.

Πώς θα αντιδράσει η Ιουλία στο αίτημα της Αμαλίας; Θα επιχειρήσει πραγματικά να διαμεσολαβήσει και να επηρεάσει τον Ισίδωρο; Ποιος θα επικρατήσει στον αγώνα της Αμαλίας για την αναστροφή της στάσης του Ισίδωρου; Και πώς θα αντιδράσει ο Μανός και η Μαρίνα στο αίτημα βοήθειας από την Αμαλία; Θα συμβάλουν στην ανατροπή της κατάστασης ή θα αντιμετωπίσουν παρόμοιες δυσκολίες με την Ιουλία; Και, τέλος, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της ιστορίας ανάμεσα στον Ισίδωρο και την Αμαλία;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ