Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Σαπίζει στο ξύλο τον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Συνταρακτικές εξελίξεις φέρνουν εντάσεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς οι σχέσεις του Παρασκευά και του Δημοσθένη οδηγούνται στα άκρα με ολέθριες συνέπειες. Η Ειρήνη, πέφτοντας θύμα απαγωγής, βιώνει σκληρές στιγμές στα χέρια αδίστακτων κακοποιών.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Σαπίζει στο ξύλο τον Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία καταρρακώνονται από την αγωνία και ζητούν άμεσα τη βοήθεια του Κουράκου. Μετά από αρκετές ημέρες έντονης ανησυχίας, η Ειρήνη καταφέρνει να επιστρέψει σώα στο σπίτι της. Παρά την επιστροφή της, τα προβλήματα στην οικογένεια του Δημοσθένη δεν τελειώνουν. Όσο η κόρη της Ασπασίας βρισκόταν στα χέρια των απαγωγέων, μια σοβαρή σύγκρουση ξεκίνησε μεταξύ του Παρασκευά και του Δημοσθένη. Ο Δημοσθένης κατηγορεί τον νεαρό ότι δεν προστάτευσε επαρκώς την κόρη του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την απαγωγή.

Αυτή η κατηγορία φέρνει αναταράξεις στην οικογενειακή τους σχέση. Ο Παρασκευάς, ωστόσο, έχει πλέον αποκτήσει αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται τον αυστηρό πεθερό του. Υπερασπίζεται τον εαυτό του, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τον Δημοσθένη. Ο τελευταίος, αδυνατώντας να δεχτεί την αμφισβήτηση του νέου, οδηγείται σε βίαιη αντιπαράθεση. Οι δύο άντρες ξεπερνούν τα όρια και πιάνονται στα χέρια. Η κατάσταση κορυφώνεται όταν ο Παρασκευάς χτυπά τον Δημοσθένη, δείχνοντας πως δεν μετανιώνει για την πράξη του.

Το ερώτημα που μένει αναπάντητο είναι πώς θα επηρεάσει αυτό το επεισόδιο τη σχέση του Παρασκευά με την Ειρήνη. Θα καταφέρουν να διατηρήσουν τη σχέση τους μετά από την ένταση που δημιουργήθηκε με τον πατέρα της, ή αυτή η σύγκρουση θα αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον τους;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ