Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ρίχνει τα δίχτυα της ξανά τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ο νέος κύκλος της σειράς θα εστιάσει ιδιαίτερα στον ρόλο της Αμαλίας, η οποία ξαναπροσεγγίζει τον Ισίδωρο. Μετά τον χωρισμό τους στο τέλος του τρίτου κύκλου, η Αμαλία εξοργίζεται και επιθυμεί εκδίκηση όχι μόνο για τον Ισίδωρο αλλά και για την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ρίχνει τα δίχτυα της ξανά τον Ισίδωρο

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Αμαλία προσλαμβάνει άντρες για να βάλουν φωτιά στα σπίτια του Ισίδωρου και της Αθηνάς. Ωστόσο, δεν υπολογίζει ότι μέσα βρίσκονται η Αγγελική και η Ελευθερία. Όπως αποκαλύπτει το συγκλονιστικό τρέιλερ, η Ελευθερία χάνει τη ζωή της και η Αμαλία νιώθει τύψεις. Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, η Αμαλία ξαναπλησιάζει τον Ισίδωρο, αλλά μόνο σε φιλικό επίπεδο, προσπαθώντας να μην κινήσει υποψίες. Παράλληλα, η Αμαλία εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να περνάει χρόνο με την Αγγελική.

Τα γεγονότα ανατρέπονται όταν η Αμαλία εξαφανίζεται για λίγο και ο Κουράκος εκδίδει ένταλμα σύλληψης για εκείνη με την κατηγορία του εμπρησμού. Στην κατάθεσή του, ο Ισίδωρος αναφέρει πως, παρά την έχθρα τους λόγω του διαζυγίου, δεν θεωρεί την Αμαλία ικανή για μια τόσο φρικτή πράξη. Η εξέλιξη της πλοκής υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις, καθώς οι θεατές παρακολουθούν την Αμαλία να προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της και τον Ισίδωρο να αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεών της. Η ένταση και η αγωνία κορυφώνονται καθώς οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων δοκιμάζονται και αποκαλύπτονται κρυφά κίνητρα και συναισθήματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ