Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ρίχνει άκυρο στον Μιλτιάδη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα δεδομένα αναμένεται να αλλάξουν στην τέταρτη σεζόν της σειράς, με την Βασιλική να ρίχνει άκυρο στον Μιλτιάδη απομακρύνοντας τον από τη ζωή της.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ρίχνει άκυρο στον Μιλτιάδη

Ο Μιλτιάδης, αν και έχει αποκαλύψει τον έρωτά του για τη Βασιλική, εκείνη κρατά α χαρτιά της κλειστά. Αντίθετα, προτιμά να διατηρεί μια φιλική σχέση μαζί του, δείχνοντας ανάγκη για χρόνο προκειμένου να ξεπεράσει την απώλεια του πρώην της, του Φίλιππου. Στην αρχή της νέας σεζόν, ο Παρασκευάς ενθαρρύνει τον Μιλτιάδη να εκφράσει τα συναισθήματά του προς τη Βασιλική. Ο Μιλτιάδης, ο οποίος είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει την ειλικρινή επικοινωνία, της ομολογεί τελικά την αγάπη του.

“Βασιλική, πάντα σε θαύμαζα. Ήθελα να είμαι δίπλα σου, αλλά πάντα σεβόμουν την απώλεια σου και του Φίλιππου. Τώρα όμως, θέλω να είμαι ειλικρινής.” Η αντίδραση της Βασιλικής είναι αρχικά έντονη και αποφασίζει να του ρίξει άκυρο. Ωστόσο, η Χάιδω, με τον τρόπο της, βλέποντας σαν γιο της τον Μιλτιάδη, κάτι που την προκαλεί να αναθεωρήσει τις σκέψεις της για τον μέλλον της σχέσης τους μιλά ανοιχτά στην Βασιλική. Με την αναμονή να κρέμεται για την εξέλιξη της ιστορίας, η σειρά υπόσχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερο ένταση και ανατροπές στον τρόπο που θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ