Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Πουλάει την επιχείρηση και εξαφανίζεται

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μετά από το τραγικό γεγονός του θανάτου της Αλκμήνης, ο Ορέστης παίρνει μια σοβαρή απόφαση: “Φίλε, θα φύγω, δεν με χωράει ο τόπος άλλο εδώ”, ανακοινώνει στον Γιώργη και τον αφήνει άφωνο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Πουλάει την επιχείρηση και εξαφανίζεται

Λίγο αργότερα, βάζει πωλητήριο στην επιχείρησή του και ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη, αφού αποχαιρετά τον Δημοσθένη, την Ειρήνη και την Ασπασία, την οικογένεια του Κίμωνα που του χάρισε τη ζωή. Στο μεταξύ, η μικρή Αγγελική έχει πόνους στην κοιλιά της και διαμαρτύρεται στον Μάνο, ο οποίος λόγω της κατάστασής του με τα ναρκωτικά δεν της δίνει σημασία. Η Αγγελική όμως συνεχίζει να αισθάνεται πόνο στην κοιλιά, ενώ ο Μάνος συνεχίζει να μην την πιστεύει. Τελικά, η μικρή χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου χειρουργείται.

Ο Μάνος νιώθει τρομερές τύψεις που δεν την πίστεψε όταν του διαμαρτυρόταν πως πονούσε. Το γεγονός αυτό τον κάνει να συνειδητοποιήσει πως έχει χάσει τον έλεγχο και ζητάει την βοήθεια της Αφροδίτης για να απεξαρτηθεί. Την ίδια ώρα, ο Στάθης ετοιμάζεται για την Αθήνα προκειμένου να είναι κοντά στην Ιουλία μιας και κοντοζυγώνει η γέννα. Ωστόσο, πριν ξεκινήσει από τη Μάνη, η Ιουλία τού τηλεφωνεί και τον ενημερώνει: «Στάθη, μόλις μου έσπασαν τα νερά. Γεννάω. Ξεκινάμε για το νοσοκομείο». Ο Στάθης τρελαίνεται που δεν είναι εκεί: «Φύγαμε, η Ιουλία γεννάει από ώρα σε ώρα της λέει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ