Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Περνούν χειροπέδες στο Χατζή

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις παίρνουν δραματική τροπή καθώς η αστυνομία συλλαμβάνει τη Νόρα. Οι αρχές παρακολουθούν τις κινήσεις της, στοχεύοντας στο κύκλωμα των απαγωγέων. Όταν τελικά την εντοπίζουν, την οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Μαζί της όμως καταλήγει και ο Μιχάλης, ο οποίος θεωρείται συνεργός λόγω της σχέσης του μαζί της.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Περνούν χειροπέδες στο Χατζή

Ο Μιχάλης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του. Κατά την κατάθεσή του στον αστυνομικό Κουράκο, ορκίζεται πως αγνοούσε πλήρως τις παράνομες ενέργειες της Νόρας. Ο ίδιος δηλώνει ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η αρραβωνιαστικιά του εμπλέκεται σε εγκληματικές πράξεις. Ο Κουράκος, βασιζόμενος στην εμπειρία του και στην ικανότητά του να ψυχολογεί τους ανθρώπους, πιστεύει τα λόγια του και τον αφήνει ελεύθερο. Παρά την αθώωσή του, η κοινωνία της Μάνης δεν είναι τόσο εύκολη μαζί του. Οι κάτοικοι αρχίζουν να τον απομονώνουν, πιστεύοντας πως είναι συνένοχος στις βρομοδουλειές της Νόρας.

Ο Μιχάλης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δημόσια κατακραυγή και νιώθει την ανάγκη να αποχωρήσει από τη δουλειά του. Αποφασίζει να υποβάλει την παραίτησή του, αδυνατώντας να αντέξει την κοινωνική πίεση.
Ωστόσο, ο Ισίδωρος, με τον οποίο έχει αναπτύξει στενή σχέση, δεν δέχεται την παραίτηση του Μιχάλη. «Θα μείνεις εδώ και θα δεις, όλα θα φτιάξουν», του λέει, δείχνοντας την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή του προς το πρόσωπό του. Ο Ισίδωρος του προσφέρει μια αχτίδα ελπίδας, κάνοντάς τον να πιστέψει πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να αποκαταστήσει τη φήμη του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ