Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Πέφτει στην αγκαλιά του Μιλτιάδη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα συγκλονίσουν, καθώς η Βασιλική θα ανακαλύψει έναν νέο έρωτα με τον Μιλτιάδη. Ο ρόλος του Φίλιππου Στεφανέα στη σειρά θα μικραίνει με την πάροδο του χρόνου, καθώς ανακοινώθηκε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη σειρά.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Πέφτει στην αγκαλιά του Μιλτιάδη

Αντίθετα, ο ρόλος της Βασιλικής θα αυξάνεται, καθώς μετά τον θάνατο του συζύγου της, θα βρει ξανά τον έρωτα. Η απόσταση μεταξύ του Φίλιππου και της Μάνης φαίνεται να διευρύνεται, καθώς ο Φίλιππος εκφράζει την επιθυμία του να φύγει από τη Μάνη και να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα. Η Βασιλική, αντίθετα, αρνείται να τον ακολουθήσει μαζί με το παιδί τους. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο Μιλτιάδης Λεοτσάκος, επιστάτης στα κτήματα των Βρεττάκων, είναι πάντα δίπλα της, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τη Βασιλική.

Από την πρώτη στιγμή, ο Μιλτιάδης εντυπωσιάζεται από τη Βασιλική, αλλά προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά του, γνωρίζοντας ότι είναι παντρεμένη. Καθώς ο Φίλιππος απομακρύνεται από τη Βασιλική, ο Μιλτιάδης πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, εκφράζοντας αρχικά φιλικές διαθέσεις που στη συνέχεια εξελίσσονται σε ερωτικές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, στον τέταρτο κύκλο της σειράς, που αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο έρωτας που θα κατακλύσει τη Μάνη θα είναι αυτός μεταξύ του Μιλτιάδη και της Βασιλικής.

Ο Μιλτιάδης, έχοντας χωρίσει με την Αλκμήνη και προσεγγίζοντας ολοένα και περισσότερο τη Βασιλική, ανακαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Μετά από μια ερωτική εξομολόγηση, και η Βασιλική ανταποκρίνεται, βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσάρεστες αντιδράσεις από τους συγγενείς τους. Κυρίως η μητέρα του Φίλιππου, Χάιδω, αντιδρά με αγανάκτηση στη νέα σχέση της Βασιλικής, προκαλώντας πολλά εμπόδια στο ζευγάρι. Η Βασιλική και ο Μιλτιάδης θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες αυτές, ενώ η κοινωνία της Μάνης θα παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της σχέσης τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ