Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Πέφτει στην αγκαλιά του Μιχάλη

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Στη σειρά οι εξελίξεις αναμένονται συναρπαστικές με την εμφάνιση ενός ερωτικού τριγώνου που ανατρέπει τα δεδομένα. Στα πρώτα επεισόδια, η Αφροδίτη αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις λόγω της κρυφής σχέσης του συζύγου της, Χρήστου, με την Αριάδνη, την κόρη του Στάθη και της Ιουλίας.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Πέφτει στην αγκαλιά του Μιχάλη

Αντιλαμβανόμενος ότι ο γάμος του με την Αφροδίτη βρίσκεται σε κίνδυνο, ο Χρήστος προτείνει μια ταξιδιωτική αναψυχή στο εξωτερικό, ελπίζοντας να αποκαταστήσει τη σχέση τους. Η Αφροδίτη ενθουσιάζεται με την πρόταση και ενημερώνει την Ειρήνη, η οποία αποφασίζει να συμμετάσχει μαζί με τον Παρασκευά. Έτσι, η προγραμματισμένη ρομαντική απόδραση του Χρήστου για δύο μετατρέπεται σε οικογενειακή εκδρομή. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο όταν η Αφροδίτη συναντά τον γοητευτικό Μιχάλη Χατζή, τον οποίο υποδύεται ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο Μιχάλης, φίλος του Τζον, φτάνει στη Μάνη μαζί με την παιδοψυχολόγο σύντροφό του, Νόρα, ερμηνευμένη από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, για να αναλάβει τα κτήματα των Βρεττάκων και να βοηθήσει τον Μάνο. Σύντομα, ο Μιχάλης έρχεται σε επαφή με τους περισσότερους κατοίκους της περιοχής και γοητεύεται αμέσως από την Αφροδίτη. Η έλξη είναι αμοιβαία, γεγονός που εντείνει ακόμα περισσότερο την ένταση στην ήδη τεταμένη κατάσταση. Έτσι, το νέο ερωτικό τρίγωνο Χρήστος – Αφροδίτη – Μιχάλης προμηνύει μεγάλες ανατροπές και έντονα συναισθηματικά δρώμενα στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ