Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Παίζει το κεφάλι της κορώνα – γράμματα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι γεμάτα αγωνία καθώς η Δήμητρα, με αποφασιστικότητα, εμπλέκεται σε μια επικίνδυνη περιπέτεια. Καθηλωμένη από την επιθυμία της να ανακαλύψει τα μυστικά του Ρουσέα, η Δήμητρα παίζει με τη φωτιά, ελπίζοντας να αποκτήσει πληροφορίες από το σπίτι του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Παίζει το κεφάλι της κορώνα – γράμματα

Η αγωνία αυξάνεται όταν έρχεται το αυτοκίνητο του Ρουσέα. Με ανυπομονησία περιμένει να φύγει το ζεύγος, ελπίζοντας σε μια ευκαιρία να εισβάλει στο σπίτι και να αναζητήσει πληροφορίες. Όταν επιτέλους έρχεται η στιγμή, ανοίγει την πύλη, αλλά ο Ρουσέας είναι μόνος του. Η Τούλα παραμένει στο σπίτι, δίνοντας την ευκαιρία στη Δήμητρα να δράσει. Αφού περάσει αρκετός χρόνος, η Τούλα επιτέλους φεύγει, επιτρέποντας στη Δήμητρα να εισέλθει στο σπίτι.

Ολοκληρώνει την αποστολή της όταν βρίσκει το τάμπλετ στην κρεβατοκάμαρα. Προσπαθεί να ξεκλειδώσει το τάμπλετ, πληκτρολογώντας την ημερομηνία γέννησης της Τούλας, αλλά δεν είναι ο σωστός κωδικός. Ανακαλύπτει, ωστόσο, ότι ο κωδικός βρίσκεται στα γενέθλια του Ρουσέα. Καθώς ανοίγει το τάμπλετ, ανακαλύπτει σημαντικές πληροφορίες και απαθανατίζει τα στοιχεία με φωτογραφίες. Ωστόσο, ο κίνδυνος πλησιάζει, καθώς ο Λάμπρος ειδοποιεί μέσω ασύρματου ότι το αυτοκίνητο του Ρουσέα επιστρέφει.

Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο, η Δήμητρα συνεχίζει να συγκεντρώνει πληροφορίες, τραβώντας γρήγορα φωτογραφίες που θα αποδειχθούν χρήσιμες. Καταφέρνει να αποχωρήσει από το σημείο χωρίς να την παρατηρήσει κανείς. Κρύβεται πίσω από θάμνους, ενώ η Τούλα περνά από δίπλα με το αυτοκίνητο. Ανακουφισμένη που αποφεύγει την ανακάλυψη, η Δήμητρα δηλώνει στον εαυτό της “παρά τρίχα τη γλίτωσα…” ενώ συνεχίζει τον αγώνα της για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ