Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Παγιδεύεται στα δίχτυα του έρωτα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μέχρι το φινάλε αυτής της σεζόν, η Βασιλική δεν θα βρει νέο έρωτα όπως θα δούμε. Τι επιφυλάσσει όμως η μοίρα για τα νέα επεισόδια; Η Βασιλική θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να ξεπεράσει τον Φίλιππο και να δει άλλον άντρα ερωτικά.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Παγιδεύεται στα δίχτυα του έρωτα

Πιστεύει ότι η ζωή της έχει τελειώσει χωρίς τον αγαπημένο της και αισθάνεται ότι δεν έχει κανένα νόημα πια. Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, θα την βλέπουμε να πενθεί ακόμη για τον Φίλιππο. Στα νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν, η Βασιλική θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Ένας άντρας που την θέλει σαν τρελός θα την κάνει να πιστέψει ξανά στην αληθινή αγάπη. Ο Μιλτιάδης θα είναι αυτός που θα της κλέψει την καρδιά και θα της δείξει ότι η αγάπη μπορεί να ξαναγεννηθεί. Η Βασιλική θα αφεθεί σε αυτόν τον νέο έρωτα και θα ζήσει μαζί του, ενώ η κόρη της θα τον δει σαν πατέρα της.

Αυτή η νέα σχέση θα χρειαστεί χρόνο να εξελιχθεί, αλλά θα φέρει ξανά τη χαρά στη ζωή της Βασιλικής. Η πορεία προς την αναγέννηση της καρδιάς της θα είναι αργή και γεμάτη προκλήσεις, όμως τελικά η αγάπη θα νικήσει τον πόνο και τη θλίψη. Στα επόμενα επεισόδια, η Βασιλική θα βρει τον εαυτό της και την ευτυχία που τόσο της έλειπε, αποδεικνύοντας ότι η ζωή μπορεί να συνεχιστεί ακόμα και μετά από μεγάλες απώλειες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ