Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Οι Βρεττάκοι σε αναμμένα κάρβουνα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Καταιγιστικές εξελίξεις περιμένουν τους τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της “Γης της Ελιάς”, καθώς η ιστορία παίρνει δραματική τροπή. Ο Ισίδωρος έχει φύγει για την Αμερική, αλλά δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν, γεγονός που αρχίζει να ανησυχεί τον Μάνο. Η Αμαλία, επίσης, απορεί γιατί δεν έχει νέα του, ενώ η αγωνία κορυφώνεται όταν η Αθηνά δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Αμερική, που την σοκάρει και ανατρέπει τα μέχρι τότε δεδομένα.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Οι Βρεττάκοι σε αναμμένα κάρβουνα

Ο Μάνος και η Αθηνά αποφασίζουν να ζητήσουν τη βοήθεια συνεργατών τους στην Αμερική για να εντοπίσουν τον Ισίδωρο. Παράλληλα, η Μαρίνα πηγαίνει στην Αθήνα για να στηρίξει τον Μάνο και μαζί αποφασίζουν να μην μιλήσουν σε κανέναν για την εξαφάνιση του Ισίδωρου, μέχρι να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες. Η κατάσταση παίρνει μια απρόσμενη τροπή όταν αποκαλύπτεται πως ο Ισίδωρος δεν έφτασε ποτέ στην Αμερική. Η εξαφάνιση του φέρνει αναστάτωση στην οικογένεια, με την Ιουλία να αναγκάζεται να ενημερώσει τον Στάθη για το μυστήριο.

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Μάνος λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό, που αλλάζει εντελώς την πορεία της έρευνας. Η οικογένεια Ισίδωρου βρίσκεται σε κρίση, καθώς οι απαγωγείς ζητούν λύτρα για την απελευθέρωση του Ισίδωρου. Ο Μάνος είναι αποφασισμένος να πληρώσει ό,τι χρειαστεί για να φέρει πίσω τον πατέρα του. Το ερώτημα, όμως, είναι αν θα τα καταφέρει. Η αγωνία κορυφώνεται και το δράμα μόλις ξεκινά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ