Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Οι Βρεττάκοι γυρίζουν σελίδα

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, ο Ισίδωρος θα βιώσει δραματικές ανατροπές. Μετά τον γάμο του Τζον και της Αθηνάς, θα ανακαλύψει το σπίτι του κατεστραμμένο από φωτιά, ενώ η νταντά της Αγγελικής, Ελευθερία, θα βρεθεί νεκρή.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Οι Βρεττάκοι γυρίζουν σελίδα

Η ζημιά που προκλήθηκε είναι τεράστια, τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο Ισίδωρος θα περάσει δύσκολες στιγμές, προσπαθώντας με όλες του τις δυνάμεις να ξανασταθεί στα πόδια του. Η τέταρτη σεζόν της σειράς του MEGA θα φέρει μεγάλες αλλαγές για τους ήρωες, συμπεριλαμβανομένων των Ισίδωρου, Μαρίνας, Μάνου και μικρής Αγγελικής. Η οικογένεια θα μετακομίσει σε νέο σπίτι, προσπαθώντας να αφήσει πίσω τις συνέπειες της πυρκαγιάς. Ωστόσο, η Αμαλία, η οποία φαίνεται να κρύβεται πίσω από την επίθεση, θα εξαφανιστεί, με την αστυνομία να τη ψάχνει.

Τα γυρίσματα των προηγούμενων ημερών έχουν ήδη δώσει στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από το νέο σπίτι του Ισίδωρου. Επίσης, η άφιξη της κόρης του Ισίδωρου, Αντιγόνης, θα προκαλέσει επιπλέον εντάσεις. Η Αντιγόνη θα διεκδικήσει την Αγγελική, προκαλώντας ρήξη με τον Ισίδωρο, ο οποίος θα της ζητήσει να κρατήσει μυστική την αληθινή της ταυτότητα από το παιδί. Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Ο Μιχάλης Χατζής φτάνει στη Μάνη και αναλαμβάνει το ελαιοτριβείο, ανακατεύοντας και πάλι τα νερά της οικογένειας Βρεττάκου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ