Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Οι φλόγες σβήνουν την ευτυχία της Αθηνάς

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αθηνά, πλέον παντρεμένη με τον Τζον, βιώνει τη χειρότερη στιγμή της ζωής της. Η ευτυχία της γαμήλιας βραδιάς είχε σκιαγραφηθεί από την αγριότητα της προηγούμενης νύχτας. Οι εκρήξεις που συγκλόνισαν τη γειτονιά της έχουν καταστρέψει όχι μόνο το σπίτι του Ισίδωρου αλλά και το δικό της, με τις φλόγες να καταστρέφουν παράλληλα κάθε ελπίδα για μια φυσιολογική ζωή.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Οι φλόγες σβήνουν την ευτυχία της Αθηνάς

Όταν φτάνει με τον Τζον στον τόπο της καταστροφής, η Αθηνά αντιμετωπίζει τον απόλυτο εφιάλτη. Οι τοίχοι που έχουν συνοδεύσει τα όνειρά της για μια οικογενειακή ζωή έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, αφήνοντάς την στη σιωπή της καταστροφής. Ο Τζον, αγκαλιάζοντάς την, προσπαθεί να της δώσει δύναμη, αλλά η απώλεια είναι πολύ μεγάλη. Η Αθηνά, παίρνοντας μια λάθος απόφαση, πλησιάζει τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς που έχουν φτάσει για να καταγράψουν την έκταση της ζημιάς. Νιώθει σαν να παρακολουθεί την καταστροφή από μακριά, σαν να μην αφορά τη ίδια.

Οι κλαυσίγελοι ήχοι της πυροσβεστικής αναδεικνύουν την απόλυτη ερημία που κυριαρχεί πλέον γύρω της. Καθώς ο πραγματογνώμονας υπολογίζει τις οικονομικές απώλειες, η Αθηνά αισθάνεται τη βαρύτητα της καταστροφής να την πνίγει. Οι φλόγες έχουν σβήσει, αλλά η φλόγα της εκδίκησης της Αμαλίας έχει αφήσει μόνιμο σημάδι στη ζωή της. Ανάμεσα στις ερείπια του σπιτιού της, αναρωτιέται πώς θα μπορέσει ποτέ να ξαναφτιάξει αυτό που έχει χαθεί τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ