Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Οι αντίζηλες σε τετ – α – τετ συνάντηση

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να αποκαλύψουν τρανταχτές αλήθειες, καθώς η Αριάδνη και η Αφροδίτη συγκρούονται σε μια έντονη συνάντηση. Η παράνομη σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο εξελίσσεται, καθώς ο Χρήστος αποφασίζει να τερματίσει τη σχέση του με την Αφροδίτη! Το ρεπορτάζ μας παρουσιάζει με αποκλειστικότητα τα επερχόμενα γεγονότα.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Οι αντίζηλες σε τετ – α – τετ συνάντηση

Η Αφροδίτη παρατηρεί ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με την Αριάδνη, θέτοντας τον Χρήστο σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις της. Παράλληλα, ο Ορέστης και η Αριάδνη αντιλαμβάνονται ότι ο Πότης προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα και αποφασίζουν να τον κοροϊδέψουν. Σε μια τελευταία προσπάθεια να καλύψει το χάσμα με τον Χρήστο, η Αριάδνη βρίσκεται απορημένη: «Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί», της επισημαίνει ο Χρήστος, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Στο μεταξύ, ο Αποστόλης, που έχει παρακολουθήσει το φιλί τους, αναστατώνεται για το αν πρέπει να αποκαλύψει το μυστικό. Μετά από σκέψη, αποφασίζει να μιλήσει στον Λυκούργο για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη. “Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια έξω από την ταβέρνα”, αποκαλύπτει, και ο Λυκούργος αντιδρά έντονα: “Κοίταξε, Αποστόλη, θα σε παρακαλέσω να μείνει μεταξύ μας. Εγώ θα αναλάβω αυτό το θέμα”, του αναφέρει.

Ο Λυκούργος, αρχικά αμφισβητεί την είδηση, αλλά συμφωνεί να ερευνήσει το θέμα. Καλεί τον Χρήστο και, μετά από πιέσεις, εκείνος ομολογεί: “Εντάξει, θείε, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι ερωτευμένος με την Αριάδνη. Δεν θέλω όμως να κοροϊδεύω την Αφροδίτη. Την αγαπάω και είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Θα της ζητήσω να χωρίσουμε”, ανακοινώνει. Ο Λυκούργος αναστατώνεται με την ανατροπή αυτή.

Παράλληλα, ο Στάθης οδηγεί την Αριάδνη για εξετάσεις αίματος, δημιουργώντας ένταση μεταξύ της και της Αφροδίτης. Εν τω μεταξύ, η Αριάδνη και η Μαρίνα αρχίζουν να γίνονται φίλες, αλλά η Αριάδνη δεν έχει ακόμα το θάρρος να εξομολογηθεί την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο. Έτσι, οι εξελίξεις υπόσχονται ακόμα περισσότερη ένταση και ανατροπές στο μέλλον της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ