Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο θάνατος της Σημαδεύει τον 4ο Κύκλο

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς ξεκινά με ένα συνταρακτικό γεγονός: μία ηρωίδα πεθαίνει βασανιστικά. Στο συγκλονιστικό φινάλε της φετινής σεζόν, το σπίτι των Βρεττάκων καταστρέφεται ολοσχερώς κατά τη διάρκεια του γάμου της Αθηνάς και του Τζον.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο θάνατος της Σημαδεύει τον 4ο Κύκλο

Ο Στάθης και ο Μάνος προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση, αλλά είναι ήδη πολύ αργά. Μέσα στο σπίτι βρίσκονται η μικρή Αγγελική και η νταντά της, Ελευθερία. Οι δύο άντρες αγωνίζονται να τις βγάλουν ζωντανές, αλλά τελικά σώζουν μόνο την κόρη του Μάνου και της Μαρίνας. Η Ελευθερία έρχεται αντιμέτωπη με έναν τραγικό θάνατο, που σοκάρει την κοινότητα της Αρεόπολης. Στη συνέχεια, η πρώην σύζυγος του Ισιδώρου, Αμαλία, η οποία προκάλεσε τον εμπρησμό, μαθαίνει ότι η ενέργειά της είχε θανατηφόρες συνέπειες.

Βυθίζεται σε τύψεις, συνειδητοποιώντας ότι έγινε άθελά της δολοφόνος. Ταυτόχρονα, ο πρώην σύζυγος της Αμαλίας, Ισίδωρος, ο Μάνος και η Μαρίνα παλεύουν να κατανοήσουν την έκταση της τραγωδίας και να στηρίξουν τη μικρή Αγγελική, η οποία υπήρξε μάρτυρας της καταστροφής. Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, η απώλεια της Ελευθερίας θα συγκλονίσει όλους στην Αρεόπολη. Ο Κουράκος θα κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις του για να εντοπίσει τον υπεύθυνο για αυτή τη φρικτή τραγωδία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ