Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Στέφανος βγαίνει εκτός εαυτού- Επιτίθεται στην Εύα!

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Στέφανος στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα βγει εκτός εαυτού και θα επιτεθεί λεκτικά στην Εύα ενώπιων του πατέρα του. Ο Στάθης ακούγοντας τον θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος του μίλησε έτσι σε μια γυναίκα και γίνεται έξαλλος μαζί του.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Ο Στέφανος βγαίνει εκτός εαυτού- Επιτίθεται στην Εύα!

Ο ήρωας θα πέσει τυχαία πάνω στο πατέρα του με την Εύα και δυστυχώς δεν θα συγκρατήσει τον θυμό του απέναντι στο πρόσωπό της.

Όταν ο Στέφανος αντικρίσει την Εύα θα αρχίσει να της φωνάζει, να την κατηγορεί που διέλυσε την οικογένειά τους. Φαίνεται πως ο γιος ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του, καθώς το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και η Αρετή πριν κάποιες μέρες. Η Εύα αισθάνεται πάρα πολύ άβολα. Ο Στάθης προσπαθεί να τον ηρεμήσει, να του ζητήσει τον λόγο αυτής της επίθεσης. Πατέρας και γιος βρίσκονται απέναντι, με την έχθρα αυτή να φουντώνει καθημερινά όλο και περισσότερο.

Στάθης και Στέφανος από δω και στο εξής θα βρίσκονται απέναντι στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς πια ο Στέφανος ανήκει στο στρατόπεδο της μητέρας του, Αρετής.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της Ελιάς megaΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς στεφανος