Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης ζει λεπτό προς λεπτό τον ερχομό του γιου του

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα για να είναι κοντά στην Ιουλία, η οποία είναι στις μέρες της και πλησιάζει η ώρα του τοκετού. Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσει από τη Μάνη, η Ιουλία τον ενημερώνει πως τα νερά της έσπασαν και είναι έτοιμη να γεννήσει.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης ζει λεπτό προς λεπτό τον ερχομό του γιου του

Χωρίς να χάνει χρόνο, ο Στάθης υπόσχεται πως θα είναι εκεί σε δύο ώρες και ενημερώνει την Αριάδνη: «Φύγαμε, η Ιουλία γεννάει από ώρα σε ώρα, έσπασαν τα νερά». Ταξιδεύουν για την Αθήνα και φτάνουν εγκαίρως. Είναι δίπλα στην Ιουλία όταν γίνεται ο τοκετός και της δίνουν κουράγιο. «Ήθελα τόσο να είμαι εδώ κοντά σου, να σου κρατάω το χέρι και να σου δίνω κουράγιο», λέει ο Στάθης. Συμμετέχει ενεργά σε όλη τη διαδικασία του τοκετού και στο τέλος χαίρεται που κρατάει στην αγκαλιά του τον υγιέστατο μπέμπη τους.

Η Ιουλία είναι συγκινημένη, καθώς περίμενε πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της. Όλη η οικογένεια είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία, και τα ευχάριστα νέα φθάνουν σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και του Λυκούργου και Πότη. Τη γέννηση του μωρού μαθαίνει και η Βασιλική, η οποία αποφασίζει να πάει στην Αθήνα έστω και αυθημερόν μόνο και μόνο για να γνωρίσει το καινούριο της αδελφάκι και μαζί με την Αριάδνη, περνούν λίγο χρόνο στο πλευρό της Ιουλίας και του Στάθη.

Από άλλη πλευρά, η Αμαλία μαθαίνει από σπόντα για τη γέννηση του μωρού και το ενημερώνει τον Ισίδωρο. Αυτός αντιδρά έξαλλα, διότι δεν τον ενημέρωσαν νωρίτερα. Αποφασίζει να επιστρέψει από το Λονδίνο και να είναι κοντά στην οικογένεια. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έμαθα από τρίτους. Έπρεπε να είμαι εκεί αυτή τη στιγμή», δηλώνει προς τον Μάνο και την Ιουλία. Τέλος πάντων, παίρνω το πρώτο αεροπλάνο», τους ανακοινώνει κι επιστρέφει εσπευσμένα από το Λονδίνο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ