Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης πετάει την Αριάδνη στο δρόμο

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ηδη όπως έχουμε δει, τόσο η Αριάδνη όσο και ο Χρήστος, παρά τις προσπάθειες που έχουν κάνει, δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Κι ενώ οι τύψεις τούς βασανίζουν, δεν μπορούν με τίποτα να αντισταθούν στο έντονο ερωτικό τους πάθος.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης πετάει την Αριάδνη στο δρόμο

Κι έτσι συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά και να ζουν τον παράνομο αυτό έρωτά τους, που δείχνει όλο και να φουντώνει. Στο μεταξύ, ο Χρήστος δεν δίνει καμία αφορμή στην Αφροδίτη, η οποία δεν έχει καταλάβει το παραμικρό. Οι μόνοι που γνωρίζουν είναι η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο κι αυτό επειδή τους είχε πει ο Χρήστος ότι είναι ερωτευμένος με άλλη. Οπως όμως θα δούμε στα καινούρια επεισόδια της νέας χρονιάς, επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό, αυτός που το μαθαίνει είναι ο Στάθης, ο οποίος γίνεται έξαλλος με την Αριάδνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com, πατέρας και κόρη φτάνουν σε μια τεράστια σύγκρουση, καθώς ο Στάθης δεν ανέχεται τέτοιου είδους καταστάσεις. Ετσι βάζει μπροστά την Αριάδνη: «Με ντρόπιασες, δεν έχεις καμία δουλειά μέσα στο σπίτι μου. Δεν θέλω να σε βλέπω», της φωνάζει και η Αριάδνη τα χάνει: «Τι λες; Δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι είμαι ερωτευμένη;», δικαιολογείται κι εκείνος γίνεται ακόμα πιο έξαλλος: «Τι λες, Αριάδνη; Και τι μ’ αυτό; Εδώ είναι Μάνη και αυτές τις ατιμίες δεν τις σηκώνει; Το κατάλαβες;», της λέει οργισμένος.

Η Αριάδνη με κατεβασμένο το κεφάλι ακούει τις φωνές του Στάθη, ο οποίος τη διώχνει από το σπίτι: «Σ’ αυτό το σπίτι υπάρχουν κανόνες, εδώ έχουμε νόμους τιμής, Αριάδνη», της ξεκαθαρίζει. Φυσικά ο Στάθης μιλάει για όλα αυτά στην Ιουλία, η οποία μόλις το ακούει τρελαίνεται: «Στάθη, τι έκανες; Πας καλά; Την έδιωξες για να πάει πού; Να γυρίσει πίσω στη Θεσσαλονίκη;», του επισημαίνει και ο Στάθης υποστηρίζοντας τη θέση του και τις πράξεις του, δημιουργεί νέα ένταση στην Ιουλία.

«Και τι ήθελες; Να γίνουμε ρεζίλι σ’ όλη τη Μάνη;», υποστηρίζει, για να προκαλέσει νέο ξέσπασμα: «Ωραία, μπράβο σου. Κάναμε τόσο αγώνα να τη βρούμε και τώρα θέλεις να τη χάσουμε για πάντα», του απαντάει η Ιουλία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ