Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης ένα βήμα πριν το θάνατο

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Στάθης θα βρεθεί σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον θάνατο. Η απόφασή του να ταξιδέψει στην Αθήνα για να πάρει την κούνια του μωρού του θα αποδειχτεί μοιραία. Όταν πάει να πάρει το αυτοκίνητό του, ανακαλύπτει ότι έχει βλάβη. Έτσι, ζητάει από τον Δημοσθένη να του δανείσει το δικό του αυτοκίνητο, με την υπόσχεση να το επιστρέψει το ίδιο βράδυ.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης ένα βήμα πριν το θάνατο

Ο Δημοσθένης δέχεται και του παραχωρεί το όχημά του. Ο Στάθης παίρνει τα κλειδιά και ετοιμάζεται να μπει μέσα, όμως τη στιγμή εκείνη συμβαίνει μια ισχυρή έκρηξη, που ανατινάζει το αυτοκίνητο. Ο Στάθης σώζεται από θαύμα, έχοντας μόνο μερικές γρατζουνιές, ωστόσο το σοκ είναι μεγάλο. Η ιδέα ότι θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί τον τρομάζει και τον γεμίζει ανησυχία. Η έκρηξη αναστατώνει ολόκληρη τη Μάνη. Οι κάτοικοι αρχίζουν να αναρωτιούνται ποιος θα μπορούσε να τοποθετήσει βόμβα στο αυτοκίνητο του Δημοσθένη και για ποιο λόγο. Ο Στάθης, βαθιά προβληματισμένος, αναρωτιέται αν η βόμβα προοριζόταν για αυτόν ή για τον Δημοσθένη.

Παρότι ο Δημοσθένης δείχνει αδιάφορος, γνωρίζει μέσα του ότι η επίθεση είναι έργο της μαφίας, καθώς έχει εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες με ναρκωτικά. Παράλληλα, ο Δημοσθένης δεν μπορεί να αγνοήσει τη σκέψη ότι πίσω από την απόπειρα θα μπορούσε να βρίσκεται ο Μιχάλης Χατζής. Ο Μιχάλης του είχε ανακοινώσει πρόσφατα ότι είχε έρθει στη Μάνη για να τον συναντήσει, και αυτό το γεγονός κάνει τον Στάθη ακόμα πιο καχύποπτο και ανήσυχο για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ