Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς του MEGA, προβλέπεται να είναι συγκλονιστική, καθώς ο Στάθης αντιμετωπίζει το διπλό χτύπημα της μοίρα. Αρχικά, η Ιουλία τηλεφωνεί ταραγμένη και τρομοκρατημένη, αναφέροντας πως έχει αιμοραγία και ανησυχία για το μωρό.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του

Παρόλο που ο Στάθης αισθάνεται την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του, της δίνει εντολή να παραμείνει ήρεμη και να επισκεφτεί γιατρό και εκείνη ανταποκρίνεται με αποφασιστικότητα. Ωστόσο, ο Στάθης θα αντιμετωπίσει ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό στα γενέθλιά του. Η Βασιλική και η Αριάδνη επιχειρούν να τον ευχαριστήσουν με μια τούρτα έκπληξη, αλλά η αντίδρασή του είναι αντίθετη από αυτήν που περίμεναν. Αφού εμφανίζεται η τούρτα, ο Στάθης χάνει το χρώμα του και αρνείται τη γιορτή με απόλυτη αποφασιστικότητα.

“Σας παρακαλώ, πάρτε την μακριά μου. Δε γιορτάζω ποτέ γενέθλια”, αντιδρά αυστηρά, θέτοντας τα κορίτσια σε δύσκολη θέση. Αναγκάζονται να του εξηγήσουν το κίνητρο της πράξης τους, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την πρόθεσή τους να τον ευχαριστήσουν. Όπως αποκαλύπτεται, ο Στάθης έχει ζήσει μια τραυματική εμπειρία στο παρελθόν κατά την ημέρα των γενεθλίων του, κάτι που τον οδήγησε να αποφεύγει με κάθε τρόπο αυτήν τη μέρα στη ζωή του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ