Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ο Κουράκος γυρίζει σελίδα

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ο Γιώργης Κουράκος πληγώθηκε βαθιά όταν η Δήμητρα όταν του ανακοίνωσε την αποχώρησή της για την Αμερική, εγκαταλείποντας τον να αντιμετωπίσει τη μοναξιά και τον πόνο.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ο Κουράκος γυρίζει σελίδα

Ωστόσο, η ζωή του ανατρέπεται όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αφού οι δυσκολίες του φαίνεται να φθίνουν. Πλέον, ο αστυνόμος Κουράκος εργάζεται εντατικά, αν και αντιμετωπίζει ακόμα τον πόνο της αποχώρησης της Δήμητρας. Ο φίλος του, Ορέστης, στέκεται στο πλευρό του ως υποστήριξη, αφήνοντας πίσω τους παλιές αντιπαραθέσεις. Καθώς προχωρά η σειρά προς το τέλος της τρίτης σεζόν, η ζωή του Κουράκου επαναπροσδιορίζεται με εκπλήξεις.

Μια νέα γυναίκα εισέρχεται στη ζωή του στη Μάνη, αναστατώνοντας τα πάντα. Ο Κουράκος ερωτεύεται βαθιά αυτήν την νέα γυναίκα, καθώς η τύχη επιτέλους αρχίζει να του χαμογελά. Στη συνέχεια, τον βλέπουμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, με τη Μάνη να γιορτάζει τον γάμο τους. Καθώς οι πληγές από το παρελθόν αρχίζουν να επουλώνονται, ο Κουράκος αντιλαμβάνεται ότι η αγάπη και η ελπίδα μπορούν να ανανεώσουν τη ζωή του. Με την καινούργια αγάπη στο πλευρό του, αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα του φέρει η νέα φάση της ζωής του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ