Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο Κουράκος εξοργίζεται με αυτό που μαθαίνει!

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Κουράκος και Ιουλία περνούν ακόμη μία κρίση. Η Ιουλία Βρεττάκου θα βρεθεί σε δύσκολη θέση απέναντι στο Γιώργη στα επόμενα επεισόδια.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ο Κουράκος εξοργίζεται με αυτό που μαθαίνει!

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργης Κουράκος όταν μαθαίνει ότι ο Ιάκωβος φιλοξενεί στο σπίτι του τον Στάθη δείχνει ξαφνιασμένος σε σημείο μάλιστα να ζητεί εξηγήσεις και από την αγαπημένη του Ιουλία στην οποία θα δούμε να λέει. «Έδωσα τόπο στην οργή με αυτή την περίεργη φιλία του Ιάκωβου και του Καπερνάρου. Άλλο αυτό κι άλλο να τον βρίσκω σπίτι του, να ανοίγει τις πόρτες. Τώρα πέρα από φίλοι, έγιναν και συγκάτοικοι. Συγγνώμη, εσύ βρίσκεις παράλογη την αντίδρασή μου; Είναι αδερφός σου. Δηλαδή θα πηγαίνουμε επίσκεψη στο σπίτι του και θα βλέπουμε τον Καπερνάρο εκεί με το μπουρνούζι; Πες ότι δεν ήμουν μαζί σου και τον συναντούσες μόνη σου. Θα έμενες; Δεν χρειάζομαι όρκους. Σε εμπιστεύομαι. Δεν μου φταις εσύ σε κάτι. Απλά όλη αυτή η κατάσταση, να τριγυρνάει αυτός μες το σόι σου και να μένει μαζί με τον Ιάκωβο, μου σπάει τα νεύρα! Φυσικά και δεν μπορώ να του επιβάλλω ποιόν θα φιλοξενεί και ποιόν όχι, δεν είμαι παράφρων. Άσε που αν τον πετάξει έξω, ο Καπερνάρος θα καταλάβει πως εγώ το υποκίνησα. Δεν θέλω να του δώσω αυτή την ικανοποίηση. Δεν τον ζηλεύω. Απλά βαρέθηκα να τον βλέπω συνέχεια μπροστά μας».

Η Ιουλία δείχνει να κατανοεί όσα της λέει ο Γιώργης και του εξηγεί. «Κι εγώ χτες το έμαθα. Χώρισε οριστικά κι ο Ιάκωβος τον φιλοξενεί προσωρινά, μέχρι να δει τι θα κάνει. Αν το καλοσκεφτείς, δεν μας αφορά και τόσο. Γιώργη μου, δεν είχα ιδέα πως ο Στάθης θα ήταν μόνος εκεί. Θέλω να με πιστέψεις! Και κάτι ακόμη. Από μένα έχεις το ελεύθερο να κάνεις τα παράπονά σου στον Ιάκωβο. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει ότι σε πειράζει και πάψε να το παίζεις υπεράνω. Εγώ μαζί σου είμαι. Έχεις δίκιο».

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξεις