Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Ισίδωρος καταρρέει – Μαθαίνει οτι …

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς στο MEGA, η Μαρίνα και ο Ισίδωρος θα αντιμετωπίσουν μερικά δυσάρεστα νέα. Η Αντιγόνη, λαμβάνοντας ένα τηλεφώνημα από τον Ισίδωρο, θα του ανακοινώσει με κλάματα ότι χώρισε με τον γιατρό και βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Ισίδωρος καταρρέει – Μαθαίνει οτι …

Ο Ισίδωρος, ανησυχώντας και λυπούμενος που δεν είναι δίπλα της, θα προσπαθήσει να την στηρίξει από απόσταση. Ταυτόχρονα, η Μαρίνα θα ακούσει τα δυσάρεστα νέα και θα σκεφτεί να επικοινωνήσει μαζί της για να της δείξει τη συμπαράστασή της. Ωστόσο, ο Μάνος θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να προκαλέσει αναταραχή. Αγνοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, θα ρωτήσει ειρωνικά αν η Αντιγόνη τον έχει πιάσει στα πράσα. «Τον τσάκωσε με καμία; Με τα βρακιά κάτω μες το σπίτι; Η με κανέναν; Φοριέται κι αυτό τελευταία να ξέρεις».

Αυτή η αντίδραση θα προκαλέσει οργή τόσο στον Ισίδωρο όσο και στη Μαρίνα. Η Μαρίνα θα προσπαθήσει να εξηγήσει στον Μάνο ότι δεν είναι στιγμή για αστεία, αλλά ο Μάνος θα συνεχίσει να γελά αδιάφορος για την κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ