Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Γολγοθάς ξεκινά – Κουρέλι ο Γιώργης

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Κουράκος θα βρεθεί αντιμέτωπος με σοβαρές ψυχολογικές δυσκολίες, καθώς βλέπει την Αριάδνη σε αναπηρικό καροτσάκι. Η ζωή της Αριάδνης αλλάζει δραματικά μετά από άγριο ξυλοδαρμό που την αφήνει παράλυτη. Οι μέρες που ακολουθούν στο νοσοκομείο είναι κρίσιμες, με τη μητέρα και τον πατέρα της να ζουν σε διαρκή αγωνία για την εξέλιξη της υγείας της.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Γολγοθάς ξεκινά – Κουρέλι ο Γιώργης

Ο Κουράκος δεν έχει τη δυνατότητα να βρεθεί δίπλα της στο νοσοκομείο, και αυτή η απόσταση τον οδηγεί σε συναισθηματική κατάρρευση. Ζητά από τη Βασιλική, η οποία είναι η μόνη που γνωρίζει για την κατάσταση, να τον κρατά ενήμερο για κάθε λεπτομέρεια. Οι γιατροί διαπιστώνουν ότι τα σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη έχουν προκαλέσει διατομή του νωτιαίου μυελού, γεγονός που οδηγεί σε νευρολογική βλάβη και την παράλυση της Αριάδνης. Η κατάσταση αυτή την καθήλωσε στο αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Κουράκος, όταν αντικρίζει την Αριάδνη σε αυτή την κατάσταση, βιώνει έντονη συναισθηματική φόρτιση και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα. Ο Γολγοθάς της Αριάδνης έχει μόλις ξεκινήσει, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα βελτίωσης. Η Αριάδνη ξεκινά διαδικασία αποκατάστασης, με φυσιοθεραπείες που θα τη βοηθήσουν να ανακτήσει τη δυνατότητα να σταθεί στα πόδια της. Αυτή η διαδικασία, βέβαια, θα χρειαστεί αρκετούς μήνες, με την οικογένεια και τον Κουράκο να παραμένουν δίπλα της στον δύσκολο αυτόν αγώνα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ