Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ο Γάμος τους Στο Χείλος της Διάλυσης

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Μεγάλες αλλαγές και ανατροπές έρχονται στον τέταρτο κύκλο της σειράς. Μια από αυτές αφορά τον γάμο του Μάνου και της Μαρίνας, ο οποίος οδεύει προς διάλυση. Στα νέα επεισόδια, όλοι είναι καταρρακωμένοι με τις εξελίξεις και προσπαθούν να βρουν ξανά τα πατήματά τους.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ο Γάμος τους Στο Χείλος της Διάλυσης

Ο Μάνος και η Μαρίνα είναι τρομερά αναστατωμένοι που η Αγγελική είχε εγκλωβιστεί στις φωτιές και πέρασε μια φρικτή περιπέτεια. Οι δύο γονείς δίνουν περισσότερη προσοχή στο παιδί τους, αμελώντας τη δική τους σχέση. Η Μαρίνα εργάζεται πολλές ώρες στο ανθοπωλείο και συνεχίζει να βοηθάει τον Ισίδωρο στο Δημαρχείο. Ο Μάνος, από την πλευρά του, απαγκιστρώνεται από τις υποχρεώσεις του διευθυντή της οικογενειακής επιχείρησης και αρχίζει συχνά ταξίδια για την επέκταση των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων. Το ζευγάρι απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Συγχρόνως, η Νάνσυ εκφράζει ανοιχτά το ενδιαφέρον της για τον Μάνο, και εκείνος κολακεύεται από το φλερτ αυτό. Δεν λέει τίποτα στη Μαρίνα, προσπαθώντας να την πείσει πως δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο, ενώ εκείνη δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Ταυτόχρονα, και η Μαρίνα δέχεται φλερτ από τον Μιχάλη Χατζή. Ο Μιχάλης, με το που φτάνει στη Μάνη, εντυπωσιάζεται από τη Μαρίνα και δεν κρύβει το ενδιαφέρον του, ενώ κι εκείνη δεν τον αφήνει απαρατήρητο. Όλες αυτές οι εξελίξεις οδηγούν τον γάμο του Μάνου και της Μαρίνας σε διάλυση, όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ