Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Φίλιππος τους κάνει τσακωτούς

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν καταιγιστικό συναρπαστικό πλέγμα γεγονότων. Ο Φίλιππος, αφού γίνεται μάρτυρας της σχέσης της Βασιλικής και του Μιλτιάδη, αναλαμβάνει δράση. Η Αριάδνη, εκτίθεται σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στο ζευγάρι που διαλύεται.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Φίλιππος τους κάνει τσακωτούς

Η Βασιλική, παγωμένη από τον Φίλιππο, αποφασίζει να βάλει τέλος στον γάμο τους. Αποχωρεί με το παιδί τους, επιστρέφοντας στο σπίτι της μητέρας της. Οι φίλοι και η οικογένεια προσπαθούν να τους πείσουν να συμβιβαστούν, αλλά η απόφαση της Βασιλικής είναι αμετάκλητη. Η Αρετή, από την πλευρά της, ζει μια νέα φάση στη σχέση της με τον Τάσο, ενώ η επιστροφή της Αριάδνης αλλάζει ριζικά τη ζωή της. Ο Λυκούργος και η Χάιδω αναλαμβάνουν να βοηθήσουν τον Φίλιππο, προσπαθώντας να ενώσουν ξανά την οικογένεια.

Ωστόσο, ο Φίλιππος αρνείται να υποχωρήσει, θεωρώντας πως η Αριάδνη πρέπει να παραμείνει μέρος της οικογένειάς του. Η Βασιλική, απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Φίλιππο, αρνούμενη κάθε σχέση με την αδερφή της. Η Αριάδνη όμως αρνείται να μείνει αδρανής και παρεμβαίνει, προσπαθώντας να πείσει τη Βασιλική να μην χωρίσει εξαιτίας της. Ωστόσο, η Βασιλική απαντά πως ο γάμος της δεν αφορά την Αριάδνη.

Η κρίσιμη στιγμή για τον γάμο έρχεται όταν ο Φίλιππος βλέπει την Βασιλική να περπατά παρέα με τον Μιλτιάδη. Η ζήλεια τον θολώνει, και οι υποψίες του αυξάνονται με τον Παρασκευά να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να ξαναφέρει τον Φίλιππο στην αγκαλιά της Βασιλικής. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο αποτυγχάνει και φέρνει τον γάμο ένα βήμα πιο κοντά στο οριστικό τέλος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ