Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Δημοσθένης ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο κλοιός γύρω από τον Δημοσθένη στενεύει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς τα εγκλήματά του πλησιάζουν στην αποκάλυψη. Παρά τις προσπάθειές του να επαναφέρει την Ασπασία στο σπίτι και να αποκαταστήσει την Ειρήνη, οι παρανομίες του συνεχίζονται.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Δημοσθένης ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Η δολοφονία ενός άντρα στο δάσος τον βάζει στο στόχαστρο και σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για τον Δημοσθένη. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία αποκαλύπτει την ύπαρξη πτώματος στο δάσος. Ο Κουράκος και η ομάδα της αστυνομίας ψάχνουν την περιοχή, αλλά δεν βρίσκουν το πτώμα, καθώς κάποιος το έχει ήδη μεταφέρει. Εν τω μεταξύ, ο Δημοσθένης συναντά τον Βαγιάκο στο δάσος και ο Πότης, που βρίσκεται κοντά στο σημείο του φόνου, τους βλέπει τυχαία. Αμέσως ενημερώνει τον Κουράκο, ο οποίος καλεί τον Δημοσθένη στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Δημοσθένης πανικοβάλλεται, πιστεύοντας ότι το τέλος του είναι κοντά και τα εγκλήματά του θα αποκαλυφθούν. Οι εξελίξεις τον φέρνουν αντιμέτωπο με τις συνέπειες των πράξεων του, ενώ η αστυνομία πλησιάζει όλο και περισσότερο στην αλήθεια. Καθώς ο κλοιός στενεύει, η ένταση αυξάνεται και ο Δημοσθένης βρίσκεται σε κατάσταση αδιεξόδου. Η επερχόμενη αποκάλυψη των εγκλημάτων του δείχνει αναπόφευκτη, και η σειρά υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ