Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Δημοσθένης ένα βήμα πριν τη φυλακή

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Δημοσθένης συνεχίζει να επιδίδεται στις βρώμικες δουλειές του όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Στο επόμενο βήμα του, θα συγκρουστεί με κάποιον νέο αντίπαλο, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Δημοσθένης ένα βήμα πριν τη φυλακή

Ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν φτάνει ποτέ στον προορισμό του, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Ο ‘πελάτης’ επικοινωνεί με τον Καπερνάρο και ξεκινούν οι απειλές. Η ένταση αυξάνεται και ένας νέος κύκλος ανησυχίας ξεκινά. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να ανακαλύψει τι πήγε στραβά με το πακέτο. Ζητάει από τον Βαγιάκο να ερευνήσει το θέμα. Ο Βαγιάκος ξεκινά τις έρευνες, χωρίς να γνωρίζει πόσο κοντά είναι στο να εκτεθεί. Η ανησυχία κορυφώνεται καθώς ο Δημοσθένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Εν τω μεταξύ, η εικόνα του Δημοσθένη ως καλός οικογενειάρχης και επιχειρηματίας βρίσκεται σε κίνδυνο. Πλησιάζει η στιγμή που οι βρώμικες δουλειές του θα έρθουν στο φως. Η Ασπασία θα μάθει την αλήθεια και η αντίδρασή της αναμένεται να είναι σοκαριστική. Τελικά, η αποκάλυψη των πράξεων του Δημοσθένη είναι θέμα χρόνου. Θα προλάβει να διατηρήσει το προσωπείο του ή θα καταρρεύσει πριν το τέλος της σεζόν; Περιμένουμε με αγωνία να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα και ποιος θα είναι ο τελικός αποδέκτης των συνεπειών.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ