Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ο Χρήστος σε αναμμένα κάρβουνα

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Η τέταρτη σεζόν της σειράς αναμένεται να είναι γεμάτη εκπλήξεις, με μία σημαντική ανατροπή στον ρόλο του Χρήστου. Αν και παντρεμένος με την Αφροδίτη, ο Χρήστος διατηρεί έναν ανεκπλήρωτο έρωτα για την Αριάδνη, που φουντώνει κάθε φορά που την βλέπει. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει αυτός ο έρωτας θα είναι πολλές.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ο Χρήστος σε αναμμένα κάρβουνα

Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, η Αριάδνη έρχεται κοντά με τον Κουράκο, και η φιλία τους μετατρέπεται σε έναν παθιασμένο έρωτα. Ο Χρήστος αρχίζει να αντιλαμβάνεται τη σχέση τους και γεμίζει από ανησυχία, προσπαθώντας παράλληλα να μην υποψιαστεί τίποτα η Αφροδίτη. Καθώς περνά ο καιρός, η Αριάδνη περνάει υπέροχες στιγμές με τον Κουράκο, και μια καυτή ερωτική βραδιά στο σπίτι του αστυνομικού αποδεικνύει πόσο πολύ είναι ερωτευμένοι.

Η Αριάδνη και ο Κουράκος δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους και γίνονται κρυφά ζευγάρι. Ο Χρήστος όμως παρατηρεί την αλλαγή στη συμπεριφορά της Αριάδνης και ζηλεύει έντονα. Ο εγωισμός του τον κρατάει από το να εκφράσει τα συναισθήματά του, και πνίγει την αγάπη του για την Αριάδνη. Αν και η Αριάδνη δεν έχει ξεπεράσει τον Χρήστο, ο Κουράκος της προσφέρει έναν λόγο να το προσπαθήσει. Η σχέση τους, όταν αποκαλυφθεί στη Μάνη, θα φέρει πολλά εμπόδια. Η Ιουλία και ο Στάθης θα αντιδράσουν έντονα, οδηγώντας σε έναν επικό καβγά με την κόρη τους.

Η αποκάλυψη ότι η Αριάδνη έχει σχέση με τον πρώην σύζυγο της μητέρας της προκαλεί δραματικές συνέπειες στις ζωές όλων. Ο Χρήστος, βλέποντας τη σχέση να απειλεί την ισορροπία, αναρωτιέται αν θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή για να την σταματήσει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ