Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Χατζής το βάζει στα πόδια

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η είδηση για το εμπόριο παιδιών σοκάρει τους κατοίκους της Μάνης όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, με τον Μιχάλη να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη της Νόρας. Προσπαθεί να αποδείξει σε όλους ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Χατζής το βάζει στα πόδια

Όταν μαθαίνεται η είδηση για τη Νόρα, αρκετοί αρχίζουν να υποψιάζονται ότι ο αρραβωνιαστικός της, Μιχάλης Χατζής, γνώριζε κάτι. Ο Μάνος είναι από τους πρώτους που αμφισβητούν την αθωότητα του Μιχάλη, και πιέζει τον Ισίδωρο να τον διώξει από την επιχείρηση. «Δεν είναι δυνατόν να μην ήξερε τίποτα… Πατέρα, πρέπει να τον απολύσουμε άμεσα», τονίζει χαρακτηριστικά. Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος εξετάζει τα δεδομένα και καταλήγει ότι ο Μιχάλης δεν έχει καμία εμπλοκή. Τον αφήνει ελεύθερο, αλλά ο Μιχάλης αισθάνεται το βλέμμα της καχυποψίας από τους γύρω του.

Η ατμόσφαιρα τον πιέζει τόσο, που αποφασίζει να παραιτηθεί από την επιχείρηση. «Παραιτούμαι. Δεν αντέχω άλλο το κλίμα εδώ στη Μάνη», δηλώνει αποφασιστικά. Παράλληλα, η στάση κάποιων τον αναγκάζει να σκεφτεί σοβαρά την αποχώρησή του από την Αρεόπολη. Ο Κουράκος, σε μια προσπάθεια να τον ενθαρρύνει και να βελτιώσει την ψυχολογία του, του προτείνει να βγουν για φαγητό. «Πάμε να φάμε στην ταβέρνα. Δεν δέχομαι αντιρρήσεις, γιατί δεν μου αρέσει να τρώω μόνος μου», του λέει με φιλικό τόνο, προσπαθώντας να του δείξει στήριξη σε μια δύσκολη στιγμή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ