Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Νέος μάρτυρας χαντακώνει την Χάιδω

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα μας αποκαλύψουν τη δίκη της Χάιδως, με τους δικούς της ανθρώπους να παρίστανται ως μάρτυρες υπεράσπισης. Ωστόσο, ο Παναγιώτης Βαφέας αναδεικνύεται ως ένας αντίπαλος που υπόσχεται να είναι αρκετά δύσκολος.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Νέος μάρτυρας χαντακώνει την Χάιδω

Προσπαθεί ακόμα και να εμποδίσει τον Πότη και τον Μιλτιάδη από το να καταθέσουν, ωστόσο εκείνοι αντιστέκονται και καταθέτουν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του Μιλτιάδη, οι αποκαλύψεις του οποίου θέτουν σε δύσκολη θέση τον συνήγορο του Βαφέα. Τελικά, ο συνήγορος υποβάλλει αίτημα για εξαίρεση της προέδρου, με αποτέλεσμα η διαδικασία να διακοπεί προσωρινά.

Αργότερα, ο Λυκούργος επισημαίνει στον Στάθη ότι η θέση της Χάιδως είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ προσπαθεί να ασκήσει πίεση στον Βαφέα. Παράλληλα, η πολιτική αγωγή παρουσιάζει έναν μάρτυρα “έκπληξη” που ανατρέπει τα δεδομένα στη δίκη της Χάιδως. Οι εξελίξεις αναμένεται να αποκαλυφθούν στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Παναγιώτης Βαφέας, όμως, φαίνεται ότι θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος, αποφασισμένος να πετύχει την καταδίκη της για φόνο εκ προμελέτης και να την στείλει μια για πάντα φυλακή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ