Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Νέος έρωτας στη Μάνη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η σχέση μεταξύ της Αλκμήνης και του Ορέστη φαίνεται να εντείνεται, παρά τη ζήλια που νιώθει η Αντωνία βλέποντάς τους.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Νέος έρωτας στη Μάνη

Μετά τον χωρισμό της από τον Μιλτιάδη, η Αλκμήνη ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της, επιδεικνύοντας αυτοπεποίθηση με την έναρξη γυμναστικής και τις επισκέψεις της στο γυμναστήριο του Ορέστη. Καθώς οι δυο τους πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο, ο Ορέστης αφήνει πίσω το παρελθόν του με τη Δήμητρα και επανασυνδέεται με τον φίλο του, τον Κουράκο. Καθώς η Δήμητρα φεύγει οριστικά για την Αμερική, ο Κουράκος είναι εκεί για να στηρίξει τον Ορέστη.

Η Αλκμήνη απολαμβάνει τη συντροφικότητα του Ορέστη και απολαμβάνει τις συζητήσεις τους. Σε μια συνάντηση στο καφενείο του Πότη, ο Ορέστης προτείνει στην Αλκμήνη μια βόλτα με το νέο του σκάφος, πρόταση που αποδέχεται με χαρά. Η Αντωνία, που παρακολουθεί την εξέλιξη από μακριά, χάνει κάθε ελπίδα να ξανακερδίσει την Αλκμήνη και εκρήγνυται σε οργή, χωρίς ωστόσο να την παραδεχτεί η ίδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ