Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Νέο ερωτικό τρίγωνο ταράζει την Μάνη

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Στα πρώτα επεισόδια της σειράς αναμένονται συνταρακτικές εξελίξεις, καθώς ένα νέο ερωτικό τρίγωνο θα ταράξει τα νερά. Η Αφροδίτη, έχοντας περάσει πολλά εξαιτίας της μυστικής σχέσης του συζύγου της, Χρήστου, με την Αριάδνη, την κόρη του Στάθη και της Ιουλίας, προσπαθεί να ξαναβρεί την ισορροπία της. Ο Χρήστος, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο για τον γάμο τους, προτείνει στην Αφροδίτη ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό, ελπίζοντας να αναζωπυρώσει τη σχέση τους.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Νέο ερωτικό τρίγωνο ταράζει την Μάνη

Η Αφροδίτη δέχεται με ενθουσιασμό την πρόταση και μοιράζεται τα νέα με την Ειρήνη. Εκείνη, με τη σειρά της, προτείνει να συμμετάσχουν και η ίδια με τον Παρασκευά, μετατρέποντας το ταξίδι σε ομαδική εξόρμηση. Το αρχικό ρομαντικό σχέδιο του Χρήστου για δυο άτομα ανατρέπεται, αφού η Αφροδίτη γνωρίζει τον γοητευτικό Μιχάλη Χατζή (Στέφανος Μιχαήλ), έναν φίλο του Τζον που φτάνει στη Μάνη με τη σύντροφό του, τη παιδοψυχολόγο Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακόπουλου), για να αναλάβει τα κτήματα των Βρεττάκων και να βοηθήσει τον Μάνο.

Ο Μιχάλης γνωρίζει σταδιακά τους κατοίκους και δεν αργεί να γοητευτεί από την Αφροδίτη, η οποία ανταποκρίνεται. Οι αλληλεπιδράσεις τους πυροδοτούν ένα νέο ερωτικό τρίγωνο, καθώς η έλξη μεταξύ της Αφροδίτης και του Μιχάλη γίνεται έντονη. Ο Χρήστος, η Αφροδίτη και ο Μιχάλης βρίσκονται πλέον σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι συναισθημάτων, που θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ