Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Νεκρός ο Φίλιππος στην αγκαλιά της

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Φίλιππος αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη κατάσταση στην “Γη της Ελιάς”, καθώς φαίνεται πως οι σκέψεις και οι ανησυχίες του έχουν πάρει το πάνω χέρι. Τόσο η Μαργαρίτα όσο και η Βασιλική παρατηρούν την αλλαγή στη συμπεριφορά του και το ανήσυχη στάση του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Νεκρός ο Φίλιππος στην αγκαλιά της

Η Μαργαρίτα αναζητάει απαντήσεις, απευθύνοντας του την ερώτηση: “Τι συμβαίνει αγόρι μου; Δε σε βλέπω και τόσο καλά. Φαίνεται ότι κάτι σε απασχολεί. Θέλεις να το μοιραστείς;” Ωστόσο, ο Φίλιππος παραμένει σιωπηλός, δείχνοντας εσωτερική αναταραχή, απαντώντας με απλά λόγια πως απλά δεν έχει καλή διάθεση εκείνη τη μέρα. Και η Βασιλική, ενώ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τον Φίλιππο, αντιμετωπίζει το ίδιο συναίσθημα και την έλλειψη επικοινωνίας.

Ο Φίλιππος, όμως, βασανίζεται από εσωτερικές ανασφάλειες και αναρωτιέται αν έχει χάσει πολύτιμο χρόνο και ευκαιρίες στη ζωή του. Σκέφτεται ότι, παρά την πορεία του στο στρατό, θα έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις σπουδές του που είχε αφήσει στη μέση. Κατά τη διάρκεια μιας ανοικτής συζήτησης με τη Χάιδω, ο Φίλιππος εκφράζει τις ανησυχίες του. Παρόλα αυτά, η Βασιλική αντιδρά με ανησυχία και απογοήτευση: “Καταλαβαίνω πως πρέπει να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου, αλλά αφού μόλις γύρισες από τον στρατό, μήπως είναι πολύ νωρίς να σκεφτείς να φύγεις πάλι;

Μήπως θα με αφήσεις μόνη;” Η ανησυχία της Βασιλικής αποδεικνύεται ότι δεν ήταν άδικη, καθώς ο Φίλιππος βρίσκεται σε μια μοιραία πορεία. Τον βασανίζουν όχι μόνο εσωτερικές αμφιβολίες αλλά και ένας κύκλος ανεξιχνίαστων γεγονότων. Η δολοφονία της αδερφής του, Στέλλας, αποτελεί ένα ανοιχτό τραύμα που φαίνεται πως δεν έχει κλείσει ακόμα. Οι εφιάλτες της Βασιλικής αποδεικνύονται προφητικοί, καθώς η τραγική κατάληξη του Φίλιππου αποτελεί το τέλoς του στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ