Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μυστηριώδης Εξαφάνιση αναστατώνει την Μάνη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στον τέταρτο κύκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς του Mega, “Η Γη της Ελιάς”, μια νέα εξέλιξη θα συγκλονίσει το κοινό, με κεντρικό πρόσωπο τον Ισίδωρο. Ο Ισίδωρος, γνωστός για την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ανακοινώνει ξαφνικά ότι θα ταξιδέψει στην Αμερική για να συναντηθεί με τους προμηθευτές της εταιρίας του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μυστηριώδης Εξαφάνιση αναστατώνει την Μάνη

Αμέσως αναχωρεί για το εξωτερικό, όμως μετά την άφιξή του, τα ίχνη του χάνονται. Οι προσπάθειες του στενού του κύκλου να επικοινωνήσουν μαζί του αποτυγχάνουν, καθώς ο Ισίδωρος δεν απαντά στις κλήσεις που δέχεται. Ανησυχώντας ολοένα και περισσότερο, οι άνθρωποί του αποφασίζουν να τηλεφωνήσουν στους προμηθευτές στην Αμερική, ελπίζοντας να βρουν κάποια πληροφορία για την τύχη του. Ωστόσο, η απάντηση που λαμβάνουν τους σοκάρει: κανένας από τους προμηθευτές δεν έχει συναντήσει τον Ισίδωρο ούτε έχει επικοινωνήσει μαζί του για αρκετό καιρό.

Η απουσία του γεννά ερωτήματα και αγωνία για την τύχη του. Έχει πέσει θύμα απαγωγής ή κάτι ακόμα χειρότερο τον έχει βρει; Το κοινό περιμένει με αγωνία να μάθει τι ακριβώς συνέβη με τον Ισίδωρο. Οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν στον τέταρτο κύκλο της σειράς υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ