Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μονόδρομος ο χωρισμός για Αθηνά – Τζον

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς έρχονται εξελίξεις που ανατρέπουν τα δεδομένα, με τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον πλησιάζει στο τέλος του. Ο Στάθης επιστρέφει στη Μάνη, όπου οι γιατροί τον ενημερώνουν για την κατάσταση της Αριάδνης: οι κακώσεις έχουν προκαλέσει παράλυση από τη μέση και κάτω. Ο Δημοσθένης προτείνει να επικοινωνήσουν με έναν εξαιρετικό γιατρό που γνωρίζει, ώστε να αναλάβει την Αριάδνη.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μονόδρομος ο χωρισμός για Αθηνά – Τζον

Εν τω μεταξύ, η παρέα στο Μονακό ανυπομονεί για την επιστροφή τους, καθώς η διαμονή τους εκεί έχει χάσει τη γοητεία της. Ο καβγάς μεταξύ της Αθηνάς και του Τζον εντείνεται, με τα παιδιά τους να βρίσκονται στο επίκεντρο της σύγκρουσης. Η σχέση τους διαβρώνεται, και οι τίτλοι τέλους για τον γάμο τους πλησιάζουν. Από την άλλη, ο Παρασκευάς επιστρέφει στη Μάνη και αποκαλύπτει στον Δημοσθένη την αληθινή αιτία του χωρισμού του από την Ειρήνη. Η Αφροδίτη, από την πλευρά της, πιέζει τη Θεοδώρα να αναφέρει στην αστυνομία τον ξυλοδαρμό της, αλλά εκείνη αρνείται να μιλήσει.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ιουλία προγραμματίζει να τρέξει κοντά στην Αριάδνη, όμως ο Στάθης την αποτρέπει, αφού σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα για την εγχείρηση. Ο Κουράκος αναζητά τον Θάνο και ο Δημοσθένης σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τις επαφές του για τον εντοπισμό του. Τέλος, η Μαρίνα παρατηρεί ότι η Αγγελική και η Αντιγόνη αναπτύσσουν μια όλο και πιο στενή σχέση. Ο Ισίδωρος αναχωρεί για την Αμερική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά πριν φύγει, αποφασίζει να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στην Αμαλία.

Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στην Αθηνά και τον Τζον, καθώς η ρήξη τους φαίνεται αναπόφευκτη; Τι θα συμβεί στον Στάθη και την Ιουλία καθώς οι συνθήκες απαιτούν αποφασιστικές κινήσεις;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ