Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μάρτυρας κλειδί ξελασπώνει την Αρετή

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα φέρουν ανατροπές στα γεγονότα. Η Μαργαρίτα εντοπίζει ένα ασυνήθιστο θέαμα κατά τη διάρκεια της βόλτας της στα επόμενα επεισόδια.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μάρτυρας κλειδί ξελασπώνει την Αρετή

Αντικρίζει τη σύζυγο του φούρναρη να συνομιλεί ερωτικά με έναν άγνωστο άνδρα, ενώ φαίνεται να προσπαθεί να κρύψει αυτήν τη σχέση. Οι λεπτομέρειες συνδέονται. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Λυκούργο ότι η Αρετή είναι αθώα, όπως είχε υποστηρίξει. Αποδεικνύεται πως όλα ήταν μέρος ενός σχεδίου για να αποφύγει η σύζυγος του Τάσου τη φυλάκιση και να ενοχοποιηθεί η Αρετή.

Φαίνεται πως η γυναίκα του φούρναρη είχε σκοπό να δολοφονήσει τον σύζυγό της για να πάρει την αποζημίωση και να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτά της. Ωστόσο, η Αρετή πλήρωσε το τίμημα για αυτήν την επιθυμία. Η Μαργαρίτα αναδεικνύεται ως μάρτυρας-κλειδί για την αθωότητα της Αρετής και την απελευθέρωσή της από τη φυλακή. Τώρα, ο Λυκούργος και αυτή πρέπει να εξασφαλίσουν αποδείξεις για το αποτρόπαιο σχέδιο εξόντωσης που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του άλλου, καταλήγοντας στον πιο τραγικό τρόπο!

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ