Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μάνος – Μαρίνα σε αναμμένα κάρβουνα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Ισίδωρος φαίνεται να αποφεύγει την Αμαλία, χωρίς να δίνει εξηγήσεις. Συχνά της λέει να πάει μόνη της, υποστηρίζοντας πως έχει δουλειά, ενώ αρνείται να την έχει στο πλευρό του στα ταξίδια του. Ο Ισίδωρος είναι γνωστός για τον συνειδητό και προσεκτικό του χαρακτήρα. Ωστόσο, η στάση του προκαλεί υποψίες.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Μάνος – Μαρίνα σε αναμμένα κάρβουνα

Τελικά, ανακαλύπτεται ότι είχε πει ψέματα για τα ταξίδια του. Η Μαρίνα και ο Μάνος αναρωτιούνται για τους λόγους αυτής της συμπεριφοράς. Ίσως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σκέφτονται ανήσυχοι. «Μπορεί, δεν είναι απίθανο. Τον ξέρω τον πατέρα μου. Αποκλείεται να μας έλεγε κάτι, είναι τόσο υπερήφανος που δεν θα ήθελε να μας στενοχωρήσει», λέει στη Μαρίνα. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος τηλεφωνεί από το Λονδίνο και τους ανακοινώνει: «Τελικά δεν θα επιστρέψω. Σκέπτομαι να μείνω μερικές μέρες ακόμα. Δεν ξέρω πότε θα γυρίσω, όταν το αποφασίσω θα σας πω» και αυτό το τηλεφώνημα ανησυχεί ακόμα περισσότερο τον Μάνο και τη Μαρίνα.

«Μάνο, κάτι συμβαίνει. Φοβάμαι για τη ζωή του, αν έχει κάτι πρέπει να το μάθουμε. Μήπως να μιλούσες με την Αντιγόνη;», του προτείνει. Όλα αυτά παραμένουν υποθέσεις. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι συμβαίνει με τον Ισίδωρο και τι σχέση έχουν οι ψεύτικες του δηλώσεις με την υγεία του ή άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Εν τω μεταξύ, η σχέση του Μάνου με την Αμαλία παραμένει ανεξέλεγκτη, προκαλώντας ακόμα περισσότερες εντάσεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ