Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Λυκούργος – Κωνσταντίνος σε ρήξη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς φέρνει ένταση και αναταραχή, καθώς ο Λυκούργος αποφασίζει να επιβάλει την τιμωρία στον γαμπρό του, Κωνσταντίνο. Η Ισμήνη, αποφασισμένη και αδιαλλάκτη, αντιμετωπίζει τον άνδρα της με σθένος, απαιτώντας να αποδείξει την αφοσίωσή του διώχνοντας τη Σοφία.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Λυκούργος – Κωνσταντίνος σε ρήξη

“Δεν καταλαβαίνω γιατί την υποστηρίζεις τόσο πολύ,” του λέει με αποφασιστικότητα. “Δεν εμπιστεύεσαι τον άνδρα σου αρκετά για να απορρίψεις αυτήν την προσπάθεια;” της λέει ο Κωνσταντίνος, αρνούμενος να ενεργήσει υπό πίεση. “Δεν θα την απολύσω,” “Δεν μπορώ να το κάνω, Ισμήνη.” Η απειλή της Ισμήνης να φύγει από το σπίτι συνεπάγεται την προσωπική της αποχώρηση, καθώς σπεύδει να ανακοινώσει στον Λυκούργο την απόφασή της να χωρίσει με τον Κωνσταντίνο, αναδεικνύοντας την προσωπική της εκδοχή. Ο Λυκούργος, εξοργισμένος, αναζητά εξηγήσεις από τον Κωνσταντίνο.

“Τι είναι όλα αυτά που λέει η κόρη μου;” του φωνάζει, “Μήπως την απατάς με τη γραμματέα σου;” Αλλά ο Κωνσταντίνος αρνείται αυστηρά: “Δεν έχω δώσει κανέναν λόγο για αυτό. Η Ισμήνη δεν μου εμπιστεύεται και αυτό είναι απαράδεκτο.” Συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις, ο Λυκούργος αρχίζει να βλέπει τα γεγονότα με διαφορετικό πρίσμα και ζητά από τη Χάιδω να παρέμβει. Αλλά η Ισμήνη παραμένει αποφασισμένη στην απόφασή της για χωρισμό, αναμένοντας την εξέλιξη των γεγονότων στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ